Вход
София
Времето в София 15 o C

На кого е цар Царя, когото честваме? Спомнете си "Мултигруп", екзекуциите в СИК, юпитата, КОЙ...Всичко това е негово дело

На кого е цар Царя, когото честваме? Спомнете си "Мултигруп", екзекуциите в СИК, юпитата, КОЙ...Всичко това е негово дело

на 17.06.2017
3428
54
На кого е цар Царя, когото честваме? Спомнете си "Мултигруп", екзекуциите в СИК, юпитата, КОЙ...Всичко това е негово дело

Е, остави ни и едно наследство - бодигарда си

Царя на 80, затвориха "Невски" и целия център на София заради него днес. Да е жив и здрав. 

Преди всичко обаче не ми е ясно на какво и на кого е цар този човек. И кого точно честваме с държавно-църковни почести. Все си мислех, че България е република от 1946 г. Но това, да речем, е технически, формален казус.

По-съществено е какво се случи по време на управлението на "Царя" в битността му на министър-председател, когато обеща да ни оправи за 800 дни.

Истината е, че Симеон е главният продуцент на повечето обществени злини, от които страдаме днес. 

Ако трябва наистина да отговорим КОЙ създаде КОЙ, то отговорът е еднозначен - Кобурга. Знаете защо и как, да не изпадаме в подробности.

Покрай "Царя" напъпи цялата нагла вълна от иностранни многознайковци и корумпета, самонарекли се "юпита", които за една нощ обладаха всички съществени позиции в областта на икономиката и бизнеса. Милен Велчев, Ники Василев, Кошлуков, Севлиевски, Агайн...едва ли мога да изброя всички.

В момента някои от тях пак клатят държавата в кооперация с едни "котараци" и едни "руснаци". Вече сложиха ръка на БТК и "Левски", сега напъват за летище София. И няма да спрат дотук, помнете ми думата.

При "Царя" реалният управляващ бе не друг, а престъпната корпорация "Мултигруп". Илия Павлов бе вся и всьо, докато не му теглиха куршума като еманация на уникалния криминогенен характер на "царското време".

В ония смутни дни полицията се превърна в статистик, който броеше труповете по улиците, София заприлича на Чикаго от 30-те, именно тогава се разгоряха яхтеният скандал и кървавата битка между различните лобита в СИК. Взривиха Стоил Славов в асансьор, разстреляха Димата Руснака насред "Витошка", екзекутираха цялата банда на Бай Миле в ресторанта на хотел "Славия", гръмнаха Доктора...

Това е само малка част от "историческия" принос на "Царя" за демокрацията ни. Дойде, разкости бизнеса, върна си земите плюс горите и си би камшика.

Е, остави ни все пак и едно наследство - бодигарда си.

Сподели:
Напиши коментар »
(54)
1
2
Не му щем наследството , бе
3
мазен и циничен старик, който пробута пеевски във властта. това е този тип.
4
В момента ни управляват уродливите творения на Царчока, дааааа...
5
Че Царя не е читав е ясно, но и референдума за република от 1946 не е по-законен от Царя. Изобщо пародия сме и исторически и духовно. Защото кое точно ни е законно питам аз? Имаме ли държава-нямаме, имаме ли закони -имаме, ама имат вратички и не ги спазваме и много други неща ни липсват. Нито е Цар нито би трябвало да сме република. Пълна скръб. Жалко за идните поколения.
6
Може да е цар за дацета си, но за всички българи е един лъжец и крадец
7
БЪЛГАРИЯ Е РЕПУБЛИКА СЛЕД СЪВЕТСКАТА И ОКУПАЦИЯ 1944 год.РЕФЕРЕНДУМА Е НЕЗАКОНЕН!!!САМО ДОЛЕН КОМУНИСТ МОЖЕ ДА НАПИШЕ ТАКАВА СТАТИЯ!!!
8
Този мошеник въведе кражбата на едро като доведе крадливите юпита и мутрата и ги настани във властта. Не забрави и себе си и достойно се възнагради с държавни имоти и земи
9
Симо Ментата е царят на крадците! Той краде по царски, краде много! През 2001 г. Любка Качакова-Срамната носеше един плакат и го навираше в очите на Костов и Александър Божков - Срам ни е от вас! След години Любка призна, че било срамно да си на власт и да крадеш толкова малко - само по някакви си 10%. Царистите показаха как се краде по царски - от 50% до 80 %! И настана царското крадене!
10
Измамника и мафиот Боби Цанков, убит 1 година след като мадридския лъжец падна от власт.
11
Честит да е рожденния ден на Царя. Ние си го повикахме и го посрещахме с цветя, той искаше президент , но ние ГЛАСУВАХМЕ ЗА НДСВ , както и да стане министър председател. И няма нужда да се връщате в 2000 година, само преди месеци за трети път ГЛАСУВАХТЕ И СИ ИЗБРАХТЕ БОДИГАРДА !!!!!!!!!
12
Потомствени комунисти плюят по Царство България и по историята на собствения си народ. Алоо, говедовъди, целият център на София е построен с пари на Цар Фердинанд и на майка му. А за периода 2001-2008 година, вижте https://knoema.com/pjeqzh/gdp-per-capita-by-country-statistics-from-imf-1980-2021?country=Bulgaria . Какво ви е направил Царят, освен добро? Вижте кога е най-големият ръст на националния ви доход на глава от населението за цялата ви шибана история от 1980 г насам. И -- кога и при кого са най-големите спадове.
13
НЕЩО ПРОПУСНА ДА НАПИШЕШ В СТАТИЯТА , ЧЕ Е ЗАКЛЕТ КОМАРДЖИЯ , И БАЯ ПАРИ ОСТАВИ В КАЗИНАТА . ИМАЛ ДАЛ .
14
Пеевски е обявил 5 влога в различни валути, в които има общо 16 851 810 лв. В наличност държи 110 000 лв. Притежава акции за 4 000 000 лв. в "Интръст" ЕАД. Както и дялове за 9 801 089 лв. в Intrust Ltd., 6 894 385 лв. в Proof Method Marketing, 1 000 000 лв. в ИНТ ЕООД и 39 116 600 лв. в Mercury Holding Ltd. Повечето от тези компании са със седалища зад граница. Кола не е посочена. Далеч по-скромен бе Пеевски в отчета си през юни м.г. Тогава обяви 1 100 000 лв. от дивиденти. Спестяванията му бяха 18 000 евро, 17 252 долара и 71 294 лв. В кеш разполагаше с 30 000 лв. За пръв път тогава депутатът от ДПС декларира, че притежава дял в "Булгартабак".
15
Това е моят Цар! Който не го чувства Цар е туземец!
16
ЛЕЖИ НАЧИ ИУНАКА БАЦО НА ЕДНА СТРАНА ЗАФЪРЛИЛ ЖИСМ НА ДРУГА МАКЕДОН НАДЕНИЦА ЛЕЖИ И ПАШКА НА ГАРДИ МУ ЛУТА РАНА !....САМУДИВА ЛИЛКЯ МУИ ЛИ ЛИУТА РАНА !....А ГДЕ Е ЦЕЦКО ШЕПНЕ БАЦО НАЧИ ГЕРОЯ !....ИДЕ ЦЕЦКО РЕВЕ ....БАЦО НА КОИ НИ ОСТАЯШ !....Е ИМАМЕ ОГРАДА СЕ ДЕРЕ ШИМОНИ ПАТРЕОТА КОТУ НОФ БЕНКОФСКИ ЛЕТИ С ЧЕТА А ГЛЕА ОГРАДА !....МА Е КРАИ ВАРБАЛАКА НАЧИ У БАНКЯ ГРААМНАА ПУШКАЛА СКРИТИ !....БАЦО РАНЕН !....ДОЦЕНТА ВИКА ДАИТЕ ФАНДУКЯ !....ИДЕ ФАНДУКЯ И БАЦО ГУ ФОСТА ЦАЛУВА !....А ОН ВЕСЕЛ ЗАСМЯН ВИКА ПЕИТЕ РОБИНИ !....ЕПОС 2017 !....
17
До 7 , много пъти не съм бил съгласен с автора, но този път е на висота защото цитира ФАКТИ , а не прави СВОЙ коментар, а ти , ако имаш малко честност сам ще го прозреш, нима това за 800 дни не е ИСТИНА , или броя убийства при това НЕРАЗКРИТИ, не е вярно, или даването на власт и ресурси на една етническа партия, а после големия хидроинженер да ти казва КОЙ разпределя порциите в държавата, имай повече себе уважение приятел.
18
Господин Недлков, Не вдявам от кого си сега. Говориш за бодигард. Скоро говореше за премиерска република. Аз съм аутист. Светни бе ти къв си, че ми писна да ти чета дивотиите . Определи се в коя яхта си.
19
Всичкото зло за България започна от идването на Мадридския Кретен. Симеон 2 е шедьовърът на Българското Пропадане, стореното от него е катастрофа за цялата ни История! омБостан Пенчев беше главна фигура в Национално Движение Симеон Втори Сакскскобургготски (НДСВ). Също и брадатият Валери Димитров от Сметната палата, от НДСВ. Огнян Герджиков, свален Председател на НС, от НДСВ, Каквато главна фигура (шеф на младежкото НДСВ) беше и Пеевски. Каквато МУТРА беше назначения от Симеон Втори Сакскскобургготски "Генерал" "Доктор" Бойко Борисов, да...от НДСВ. Каквито бяха Милен Велчев (НДСВ) - един изключителен икономист, обърнал лесно дългът в още по-голям дълг, дребното Василев (НДСВ) - чудесен организатор, продал БТК на "най-високата" цена, г-ца Хачикян (НДСВ) - взе безплатно апартамент и се отдаде (вероятно) на Родината си, и на близката, вечно близката, страхотната лекарствена спасителка Долорес Арсенова (НДСВ), г-н Влахов Легни-Стани (НДСВ) - пиеше силно, но с мярка в името на Царя…Любка Качакова-Срамната (НДСВ), Шофьорът-убиец Борислав Великов (НДСВ, сега РБ) ... Ал Джабури (НДСВ), Красивият убиец Катев (НДСВ), Симеоновите синове... И другарката Кунева от НДСВ... Искров от БНБ-КТБ от НДСВ... Преди идването на Мадридския Кретен - Сакскобургготски, Доган беше наврян в кучи г ъ з. Боклукът-"Цар" го извади на светло и управлява с него. И изкара на показ мутрата Борисов. Боклукът-"Цар" беше избран от ДВА МИЛИОНА образовани и необразовани БГ-МУХЛЬОВЦИ, и те, разбира се, са още в България - разни гербаджии и всякаква друга измет. Какво сте се разревали сега бе, бахти с к а п а н а т а чалгаджийска държава сте, в която живеете и се дразните взаимно. Тъпанари, малоумникът-"Цар" диша чист въздух в някоя от резиденциите си, а вие ще продължавате да го духате. Това ви се пада. Нещастници.
20
Нали за това убиха Стамболов, защото докара Кобурга. Дядо му ни вкара във войни във Първата световна война и във войни със съседите, баща му във втората световна война, а той ще ни въвлече в трета. Като има глупаци, който му повярваха, че е дошъл за доброто на България, видяха за какво дойде. Сестра му с такава злоба говореше за българите, че се чудя с какви очи идва на тази земя.. Не случайно Бог му отне първородния син! Бог наказа и Тодор Живков и Желев и Плевнелиев, като им взе първите рожби. Това е тежко наказание. Всеки, които замисля нещо лощо за България и българите си плаща!
21
Както казва незнаещата български, но иначе българска "принцеса" Калина - Имате късмет, че баща ми ви е цар!...
22
Много сте симпатични, от всичко разбирате; ... Само къде никой не пичели от това че сте симпатични и разбирате Коментаторите. Бг е зле заради шепа професори, не заради мафиоти...
23
Помните ли след 9 септ.,кой мразеше Царя??? КОЙ го изгони от Родината му???КОЙ го направи изгнаник???...ВСИЧКИ ВИЕ,КОИТО ПЛЮЕТЕ СЕГА СРЕЩУ НЕГО: КОМУНИСТИТЕ...
24
Всички с плюсове по-горе сте Отявлени Комунисти!...Само те мразеха и още го мразят Царя...
25
Ти не харесваш Царя. Не харесваш СИК. В същото време даваш мило и драго да браниш един случайно оцелял член на СИК ("Е, остави ни все пак и едно наследство - бодигарда си."). Този бодигард през 1995 г. е пращал брат ти Асен на гробището в Баргас да си избере най хубавото място. Изобщо не мога да разбера , що за извратеняк си. На всичкото отгоре харчиш пари да правиш тенис турнири в чест на бодигарда, които той печели дори без да участва в тях. Е, бива , бива, ама чак такива шпатули даже и Беновска не може да му прави. Да не си откачил бе Heдялko?
26
Жалка статия! Много ни е къс хоризонта! За това сме на това дередже....
27
СимеонХасан-Президент на РБ!
28
Здравейте тролове, пак наскачахте. Много елементарен и повърхностен прочит. Не може комунисти да дават оценка дали е цар или не. Колкото и да не ви харесва Цар е, лиш, добър - Цар е. Наследник на династия, която в момента управлява най богатите държави, но без комунисти. В това състояние ли щеше да бъде България ако не беше съветската окупация след войната ? и над 50 ГОДИНИ управление на ВАТЕНКИТЕ ?.
29
Ачик-ачик - Хасан! - внука на българския цар! Какво доживях, малеее!!!
30
А къде бяхте вие, дето всичко знаете, защо не се противопоставихте? След събитията е лесно да се дава " акъл".А и само той ли е виновен за това което се случи с България?
31
ЗАЩО БОДИГАРДА НА ЦАРЯ Е МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ ДНЕС?
32
За последното изречение в статията, да не ви закрият!? Шест медии са оттеглили офертите към Васко Иванов. Бойко забавя, но не забравя!
33
CONGRATULATIONS, NEDYALKO...!!! Bud Zdorov...!!!
34
При царя управлението бе най-добро-спокойно, даваха се най много пари,- и тогава се крадеше но и се даваше.Сегашните управляващи само крадат-затова сме най-бедната и корумпирана държава в Европа сега.
35
Всичко написано е дъвкано до втръсване. Само едно не разбрах, натъртили дедо Цар, Долорес Арсенова или са само закачки?
36
Mindelku риве за ЗИК, баси и нечистоплътния черкез.
37
His Majesty Simcho got BG/Dolores, and finally took off...!!!
38
Какъв цар е тоя бе?Цар,който управляваше с комунистите и турците,само и само да си върне имотите,и да вкара,пожарникаря,във властта.
39
А кой беше главен секретар на МВР тогава? КОЙ???
40
Наследника му СимеонХасан-Президент на РБ !
41
Например на Делян Пеевски - създател и шеф на младежкото НДСВ. Или на Бойко Борисов - главен секретар на милиционерите.
42
Според великия требник Цар се става по чин изложен във Великия Требник. Така и не можах да открия датата на извършването на чина. И май Монката не е никакъв Цар, а най-обикновен самозванец. Да не споменаваме, че тъй като е участвал в молитва с всякакви еретици, съгласно чл.10 от Апостолските Правила, би трябвало да е отлучен от Православната църква. А даже се споменава на Ектениите....
43
Не напразно наследника на тия, които съсипаха България и в докараха до две национални катастрофи бе наричан с прякорите Крадлив дядо и Горския
44
Аз доколкото разбрах царят си направи частно парти за 80-тия си рожден ден. Като е никой царят, вие защо така стръвно отразявате събитието? Сигурно още 50 души вчера са имали рожден ден, ама нищо не чухме за тях, понеже няма защо някой да ги плюе и да прави сензации, обслужващи бизнеса ви . Докарал бодигарда??? Ами като сте толкова мощни като медия , направете така, че следващия път народът заради вас да се погнуси от бодигардовете и да гласува за подопечните ви. Виждам, че когато изразявам мнения по публикациите ви, доста от тях не виждат бял свят. Защо ли?
45
Цар е на мат'ряла. Вчера вкупом всички симпатизанти на БСП, съответно на Радев и Радевица цвилеха във възторг как Курнелията, Радев ,Деса и вицето Цоцолана Йотова били поканени от „Негово Величество” в двореца Му....
46
Na tazi darjava kato Balgaria ,se niakoi e vinoven,zaria takav ,Borisov ,inakav,stanishev ,i toi ne se znae kakvoe e,abe TAPANARI ,zashto glasuvate,zashto otivate na izbori,ne moje li na izbornia den da ne otidete,da si sedite vav domovete si ,i da vidite kak shte se chudiat tezi koito se nadiavat da gi izberat,ama vseki kazva glasovete shte otidat pri TURZITExaxaxa,kakvi turzi i kakvo DPSeee,tozi narod e mnogo straxliv,toi obicha da tarpi ,i da iznemogva ,no sega ,xorata imat mnogo pari sled kato vavbankite ima 48miliara spesteni pari ,a se oplakvat che ne im stiga parite,vinagi sa se oplakvali .Niama da kaja za politizite ,te sa sokolite na darjavata koito pogolovno kradat,MNOGO IMA DA SE PISHE NO VECHE SE IZMORIXME DA PISHEME ,NISHTO NOVO NA XORIZONTA,NITO PREZIDENT IMAME NISHOTO ,I TAZI KORNELIA NINOVA SE PRAVI ,KATO >ZOLA DRAGOICHEVA.NIAMA DUMI,>UJAS E bALGARIA
47
Номер 29 е прав: всички лоши президенти и Царят си платиха за бедите, които докаръхо на България- господ им отне първородните деца! Желъо призна Македония и езика им, а сега те само ни плюят и псуват..Царят дойде и си взе един куп дъпжавни имоти, нагласи бодигорда си за гл.секретар и мупостла кариерата..а крадливите юпита съсипаха България и увеличиха външния дълг, а Плевнъо ни скара с Русия и направо си бе американски агент..А много българи изброха бодигарда му за трети път и той ще джвърши БГ.Каква ирония, бедна ми Българийо!
48
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
49
Taka e
50
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
51
Но трябва да знаеш, че си глупак, а не да ставаш премиер. БОГ ДА ПРОСТИ БАЩА МУ. Той беше ЦАР !!!
52
На приема се видя кой е цар и кой пъдар.Фактът,че всички му отидоха на крака е красноречив.А тук тъпите комуняги с коментарите си доказват ,че са най-долната прослойка на обществото ни.Всъщност те винаги са били такива.
53
Саксът направи дори монархисти републиканци ! След него монархическата идея в България ще има поддръжка под 1%.
54
А пък аз си мисля, че всичките злини на България идват от 1944год. от комунистическия преврат, от фалшифициран референдум осъществен в условия на окупация, от 50 години комунистическо сатрапско управление,, съпроводено от тотален държавен диктат в обществения живот и икономиката, довел до унищожение на България, всичките злини на България идват от БКП/БСП и всякаквите и разклонения създадени от ДС ... и контролиращи държавата и до днес... Цар Симеон Втори е Цар на свободните, честни и почтени хора на България... на хората запазили здравия си разум и хората, които не се поддават на манипулации и лъжи. Няма сила, която да ме убеди, че Царят е взел незаконно каквото и да е от България. За разлика на хилядите крадци-комунисти и ДС-ри.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Съдийка осъди ПИК заради критичен коментар срещу учителя Емил Джасим, нарекъл Левски "лайно", а цар Симеон Велики - самозванец. Подкрепяте ли решението на съда?
архив

- Гошко, къде е братчето ти?
- В хладилника.
- ЛУД ЛИ СИ? Ще му стане студено!!!
- Няма страшно, затворил съм вратата.

няма нови новини
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
сега
1553
четат ПИК
сега
четат тази новина
ЕКСКЛУЗИВНО И САМО В "СПОРТЕН ПИК"! Първа подгласничка на мис България, топ модел и футболна съдийка: Предпочитам да ходя за риба, вместо да се возя в Порше
x
Астрономи доказаха: Има 9-та планета в Слънчевата система
x