На чия съвест ще лежи сатанинския опит за очерняне на ген. Петров - достойният лекар, спасил хиляди човешки животи и военният, изправил на крака фалиралата ВМА?

Само в ПИК
На чия съвест ще лежи сатанинския опит за очерняне на ген. Петров - достойният лекар, спасил хиляди човешки животи и военният, изправил на крака фалиралата ВМА?
Дата
Дата
60669
Коментари
20
На чия съвест ще лежи сатанинския опит за очерняне на ген. Петров - достойният лекар, спасил хиляди човешки животи и военният, изправил на крака фалиралата ВМА?

Сатанинска игра на задкулисието. Само така може да бъде определено злодеянието срещу генерал-майор Член-кор. проф. Николай Петров, д.м.н. – лекарят, спасил хиляди човешки животи, военният, впрегнал цялото си мъжество да изправи на крака Военно-медицинска академия.

Практиката му като анестезиолог е безупречна, кариерното му израстване – изстрадано и логично, а дейността и успехите му като мениджър на болницата – граничеща с феномен за българската здравна система. Изправи ВМА на крака и я превърна в най-предпочитаната от пациентите болница, спасявайки я за само 2 години от сигурен фалит с дългове от 114 млн. лв., стопявайки ги с 89% 14.3 милиона лева.  Не мога да се сетя за подобен подвиг в България. Във властта май е излишно и да търсим.

Направи всичко това като истински съвременен апостол – с много труд, тихо и смирено.

С тази вяра влезе и в политиката като здравен министър. И хилядите, спасени от него пациенти, както и благодарните им близки, и стотиците медици и работили с него хора, бяха окрилени от надеждата, че нещо ще се промени. В здравеопазването, а после, защо не, и в цялата държава.

И ето, че след по-малко от 6 месеца сатанинското задкулисие, свличащо милиарди всяка година от гърба на болните и труда на медиците, ни се изсмя зловещо, като от ада.

Похарчиха нашия апостол. Моралът му не позволи да остане. А надявам се и вярата – вярата, която имаме и ние. Че Видовден има.

 

 

Напиши коментар »
(20)
1
Да ревем за "апостола" ни предлага авторката?! В същото време само в софия екипите на бърза помощ са наполовина от необходимото, линейки идват с огромно закъснение. Скоро пък на тежко болна се наложи да и пратят линейка от Истанбул (!!), понеже у нас не я искат болниците. И докато дежурното оправдание е "няма пари", "апостолът" дава 1,5млн на зет си. Ами плачете ако искате за него, ама намерете за всеки случай телефоните на турската бърза помощ, че знае ли човек, дано да не ви се налага, но някой ден може да ви потрябват
2
Ето още едно доказателсто ,колкото и да си добър специалист ,пак крадеш Сладко нещо са парите
3
Дай на червените тъпаци и селянията достъп до АНОНИМЕН форум като този и после им гледай сеира.....Личи си по коментарите, че другарите от Позитано пак са развързали кесията за подаяния към щатните форумни анонимници , впрегнати да хулят и плюят денонощно по сайтове като този.
4
ОПЪЧЕНЦИТЕ НА ТИКВАТА------------------------------------------------------------------------------ Корумпирани братя, Венчайте ГРОБарите с тиквова шума / На вази, ТИКВОЦИЙ сам подари / ДЪРЖАВНИ ПОРЪЧКИ, БАНКИ и СЕБЕ дори./ А Депесарите тръпнат друг път не видели, да се бият Бесепари срещу ГербЕри. / ТИКВОЦИЙ малумний сочи България пак / и вика: там, бе ГРОБари. Тамо са парите. / И мафиоти алчни тръгват с викове сърдити / да влачат и грабят блага неоткрити / А Европейский Съюз гледа като пребозал / досега все още не видял / народ по-загубен и толкоз заспал....
5
Апостола въвел и във ВМА избора на екип задължително, за да си подпомогнат заплатките!!!
6
след като прокуратурата и одитът не са открили никакви нарушения не е трябвало да си подава оставката,най големите крадци и приватизатори без никакъв морал са в бсп
7
Умрете всички червени хиени , умрете защото сте не честни - нечестни сте защото нищо не казвате за това как така стана , че вашата любима партия е пълна с милионери
8
До пост 16 ДО-12 А, бе, кавал, твойте, любимци ,сини милонери,не ,се, ли ,пръкнаха от нелюбиматати партия, БКП.
9
Президентът го набута в правителството. Очаквайте утре да заплаче, че това е част от "битката" срещу него.
10
близалко и мастурбакова трият всички коментари срещу ОПГ гроб и банкянския примат. Да живее тоталитаризма и диктатурата на простаците и малоумниците, подкрепяни от дегенератите от ЕС и облизвани обилно от местната ни журналистическа, долнопробна измет. И вечна дружба с ЕС (новия СССР). На същото дередже сме като преди 28г., че дори и по-зле.
11
Докторът се е налапал и сега се маха на спокойствие.
12
Самият факт, че си подава оставката е достатъчно красноречив, като е невинен да остане и да докаже невинността си Хайде стига сълзи, уредил си родата сега други му виновни
13
Тоя достоен крадец да върне парите или в затвора!
14
НЕ ни баламосвайте,да връща парите
15
Жалко ,че тези тролчета ,които цапат човека са анонимни.Червени скункскове ще ви дойде времето!
16
Харесвам тези,които достойно и морално крадът
17
Човекът е един шибан крадец. Мястото му е в затвора. На всичките защитници на корупцията, също.
18
КОРНЕЛИЯ НИНОВА НАПРАВИ СЪСТОЯНИЕ ЧРЕЗ ПРЕСТЪПНА ПРИВАТИЗАЦИЯ И БЕШЕ УВОЛНЕНА ОТ СТАНИШЕВ , НО ТЯ ОСТАВКА НЕ ДАВА. ВИЖДАЛИ ЛИ СТЕ КОМУНИСТ ОСТАВКА ДА ДАВА - НИКОГА ТЕ ЧАКАТ БАЛСАМИРАНЕ.
19
Тиквата от Банкя. Честит Хелоуин
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години

Описание на съвременната еманципирана жена:
– Влиза тя с гръм и трясък в къщи. Отваря вратата и пред очите й се разкрива следната картинка. Изпрано и изгладено пране и бельо. Мъжът й мие чиниите на ръка, апартаментът/къщата лъснати до блясък. Приближава се тя до него, плясва го по задника, отива до хладилника и си взима бутилка бира от един литър, сяда във всекидневната, качва краката на масата, отваря бутилката и отпива шумно. Пуска телевизора и започва да превърта каналите, в един момент се уригва шумно, след като е преполовинила бирата и се провиква:
– Мъжооо, ела да ти нахлузя една п*тка, че след малко отивам на мач!