Невероятно! Мъж се срещна с майката на своята спасителка - донор

Само в ПИК
Невероятно! Мъж се срещна с майката на своята спасителка - донор
Автор: ПИК
Дата
Дата
3316
Коментари
0
Невероятно! Мъж се срещна с майката на своята спасителка - донор

Починалата жена дава шанс за живот на чакащ чернодробна трансплантация. Владимир е от Шумен. Преди три години вече губи надежда, че ще дочака чернодробна трансплантация. И така до май 2013 г., когато от масивен инсулт в София умира Надежда. 

Близките й решават да дарят органите й и така дават шанс за спасение на четирима души. Един от тях е Владимир. Няма лесно връщане към живота - нито за оживелите, нито за осиротелите. Неслучайно законът пази тяхната анонимност.

В щаденето обаче малко хора могат да усетят смисъла на донорството, камо ли да го почувстват като свой. Затова Владимир и Цветанка - майката на неговия донор, избраха да се срещнат за първи път пред телевизионна камера.

Цветанка казва през сълзи, че от сега нататък ще се молят за здравето на мъжът, който носи в себе си част от дъщеря й.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Петър Жотев
Петър Жотев
бивш министър на икономиката
Става на: 67 години

Защо негрите живеят на юг? 
Защото ако живеят на север, ще трябва да слагат вериги