Невероятно! Надникнете в бъдещето си с древно мароканско гадание

Бомба

Невероятно! Надникнете в бъдещето си с древно мароканско гадание

54188
на 26.12.2014
Невероятно! Надникнете в бъдещето си с древно мароканско гадание
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Едно от най-древните африкански гадания,  запазено и до днес, се прави с монети. Мароканският метод дава отговори на въпроса как да излезем от трудна ситуация. Методът е лесен и са необходими само две еднакви монети, например от 10 или 20 ст.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Измийте ги и ги използвайте само за гледане. Хванете ги с лявата си ръка, задайте въпроса си, разтръскайте ги и ги пуснете на  равна повърхност. Това се прави два пъти и се гадае според комбинациите ези-тура. Ако при първото хвърляне и двете монети са ези, а при второто – тура, предстои ви нещо ново - любов, промяна вкъщи или нова работа, но всичко ще е за добро.

Обратната комбинация значи, че идват главозамайващи промени, а вие не трябва да пропускате шанса си. Дългите колебания може да ви навредят. Не оставяйте друг да решава вместо вас.

Ще се сблъскате и с изясняване на семеен конфликт. Ако първият път отново сте хвърлили два пъти ези, а вторият монетите са паднали на различни страни, то внимавайте, защото навлизате в труден период. Ще има много неприятности, преди нещата да се наредят. Конфликтите ще бъдат последното нещо, което ще ви помогне. Чака ви нова любовна връзка. 

Ако падналите монети са само ези, чака ви много силен период. Здравословните проблеми ще бъдат решенит, около вас ще се възцари  справедливост.

Ако имате четири пъти тура пък, гответе се за преодоляване на трудности. Ще бъдете объркани и самотни, което ще доведе до грешки. Внимавайте с парите и с болестите. Ще ви помогнат най-близките роднини и приятели. Щом имате тура и три пъти ези след това, ще се радвате на кратко щастие. Не трябва да сте доволни от миналите си успехи и да се надявате, че винаги можете да харчите нашироко. Въпреки това ще дойде някой лев допълнително от неочаквано място. Не градете планове за бъдещето, защото може всичко да се провали. Обратното – едно ези при първото хвърляне и три тура дават шанс за неочаквани придобивки, това е моментът да намерите нови съмишленици. Предстои ви да се проявите като лидер.

При два пъти ези и тура ви очаква най-вече сигурност. Трябва да се постараете да подновите контактите си с позабравени приятели. За работата обаче периодът не е добър. Изолация и много грижи ще ви споходят, ако имате два пъти тура, а вторият път – ези и тура. Опитите за намеса в случващото се ще ви донесе още проблеми. Сега е моментът да не харчите пари.

Не насотявайте да се изяснявате с половинката. Трябва обаче да подходите с чувство за хумор – това е единственият начин според мароканското гледане с монети.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 139
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК