Независимият в парламента обяви: Ще подкрепям ГЕРБ!

Само в ПИК
Независимият в парламента обяви: Ще подкрепям ГЕРБ!

Не съм обещавал да напусна парламента, ако бъда избран с преференция, каза отлюспеният от ДПС Ангел Исаев

Автор: ПИК
Дата
Дата
4804
Коментари
4
Независимият в парламента обяви: Ще подкрепям ГЕРБ!

Листата на ДПС се реди от областния съвет на партията, но бяхме подведени от нашата организация в Руен. Оказа се, че Дурхан Мустафа не е желан от електората на ДПС в региона, макар че е бил кмет на общината. Аз нямах желание да стана депутат, но държа принципите да се спазват. Това каза в студиото на Би Ти Ви независимият депутат Ангел Исаев, влязъл в парламента по силата на феномена „9/9” с листата на ДПС.

Според него, желанието да удовлетвори желанието на електората на ДПС, който не е искал Дурхан Мустафа да стане депутат го е накарало да остане в парламента. „Бях подведен от общинските председатели на ДПС, не съм обещавал да се отказвам, ако бъда избран. Но моят избор не е случаен. Аз съм кмет на най-голямото село на община на Бургас, хората ме знаят”, допълни независимият депутат.

Той съобщи, че преференцията за него е дошла не от селата,  а от Бургас и посочи, че Дурхан Мустафа е работил 15 години с Йордан Цонев и вероятно затова толкова се настоява за неговото присъствие в парламента.

„Не е имало натиск срещу мен, говорих с Карадайъ, обясних му ситуацията. Сега като независим депутат ще подкрепям управляващите от ГЕРБ”, заяви Исаев. Той съобщи, че е в ДПС 17 години и не е случаен човек в партията. Исаев обаче уточни, че вероятно ще напусне паритята сам, без да чака да го изключат.

 

Още по темата
СКАНДАЛ В ЕФИР! Мустафа Карадайъ обяви Каракачанов за националист, а ДПС за най-патриотичната партия
Часовник
21:57
"Ние ще бъдем себе си. Всяка една от партиите има различни виждания за различните секторни политици. Ние ще сме с онези граждани, които са подкрепили нашата политика", обяви в "Панорама" лидерът на...
Напиши коментар »
(4)
1
герб купиха цели "партии",та един мургавелко ли ще ги затрудни !!
2
Циганска работа,кой го изкара тозй мангал в ефир?
3
Я го махнете този циганин от тука!!! Да си прокарва другаде циганските си лъжи
4
ОПГ ГЕРБ ВИНАГИ СА РАЗЧИТАЛИ НА ОТПАДЪК КАТО ТОЗИ, ЯВНО ДОБРЕ ПЛАЩАТ, А ПРЕД ПАРИТЕ ИДЕИТЕ УМИРАТ. 17 ГОДИНИ Е БИЛ В ДПС, БИЛ Е КМЕТ ОТ ДПС И СЕГА ИЗВЕДНЪЖ НА ВТОРИЯ ДЕН В НС СТАВА ГЕРБАДЖИЯ. КАК СТАВАТ ТЕЗИ РАБОТИ, АКО НЕ ИГРАЯТ КИНТИ? В МИНАЛИЯ ПАРЛАМЕНТ ТАКАВА БЕШЕ АНА БАРАКОВА И СЕГА КЪДЕ Е?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Най-съкрушителното нещо на този свят е баба ти да ти каже, че трябва да отслабнеш!