Неизправно осветление подпали магазин

Инциденти

Неизправно осветление подпали магазин

5328
на 19.08.2014
Неизправно осветление подпали магазин
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Магазин за спортни стоки на ул "Раковски” в Русе е горял снощи. Причина за пожара е неизправност в дежурното осветление на витрината, съобщават от противопожарната служба.

препоръчано

Сигналът за инцидента е подаден снощи, половин час след полунощ.

Незабавно са изпратени два пожарни автомобила. При пристигане на място противопожарните екипи са установили, че тлеят манекени, поставени зад остъклената витрина на магазина.

Произшествието е ликвидирано от огнеборците до 01.30 часа. При пожара са унищожени: 4 кв.м. стъклена витрина, 2 бр. манекени с текстилна стока по тях; спортни сакове; опушени са стените и всички изложени спортни артикули в магазина.

Стойността на нанесените щети са в процес на изясняване.


Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК