Непоносими горещини ни очакват днес, слънцето ще пече безмилостно

ЧАС ПИК

Непоносими горещини ни очакват днес, слънцето ще пече безмилостно

17306
на 21.07.2014
Непоносими горещини ни очакват днес, слънцето ще пече безмилостно
Автор:   ПИК

Температурите ще варират от 31 до 37 градуса, дъждове няма да има

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Непоносими горещини ни очакват днес. Слънцето ще пече през целия ден и температурте ще достигнат от 31 до 36 градуса. На места живакът на термометъра ще удари рекордните 37 градуса. Таката е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология при БАН. 

препоръчано

Утре над по-голямата част от страната ще остане горещо и слънчево, с температури от 30 до 36 градуса. След обяд над западните райони ще се  развие мощна купесто-дъждовна облачност и  на места там ще превали и прегърми. Очакват се и локални градушки. 

В сряда неустойчиво ще бъде над западните и част от централните райони. Там ще има гръмотевични бури. На изток ще остане предимно слънчево. Дневните температури ще са от 27 по високите полета на запад до около 33 в източните райони.

В четвъртък ще бъде неустойчиво над цялата страна, а температурите ще останат в рамките на нормалните за юли, от 27 до 32 градуса.

От петък до неделя горещините се завръщат: ще бъде слънчево, предимно сухо с малка вероятност за следобедни краткотрайни превалявания с локален характер само на места в планините. Температурите ще са от 31 до 36, отново на места и до 37 градуса.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК