НЕПОПРАВИМ! Варненец получи 24-та присъда!

Само в ПИК
НЕПОПРАВИМ! Варненец получи 24-та присъда!
Автор: ПИК
Дата
Дата
2183
Коментари
2
НЕПОПРАВИМ! Варненец получи 24-та присъда!

32-годишен варненец получи 24-тата си присъдаРецидивистът се призна за виновен за кражба на пари от кондуктор в градския транспорт във Варна. Провиненият Димо Димов сключи споразумение с Окръжната прокуратура в града и ще лежи 5 години в затвора.

 

На 15 април подсъдимият се качил в автобус номер 148 от последната спирка във варненския кв. „Владиславово“. Кондукторът започнал да таксува пътниците. Димо подал 20 лева. Когато служителят на градския транспорт започнал да връща ресто, рецидивистът го хванал за ръката и започнал да дърпа банкнотите. След като автобусът спрял на спирката, 32-годишният мъж побягнал навън. След него тръгнал ограбения кондуктор. Така се стигнало до сдърпване между двамата. Подсъдимият успял да вземе 60 лева от ръцете на контрольора и побягнал.

 

Във входа на делото е установено, че подсъдимият е зависим към хероин, но към момента на престъплението е бил адекватен. Преди  грабежа той е осъждан 23 пъти с влезли в сила присъди. Последният съдебен акт срещу него е от 16 юни 2016 г., с който му било наложено наказание 7 месеца лишаване от свобода за кражба.

 

Присъдата на варненеца не подлежи на обжалване и влиза в сила веднага.

 

Напиши коментар »
(2)
1
За "кокошка"няма прошка! Милярди изкрадоха някои другари и пак са министри и депутати.Да ти е.ем и държавата мафиотска.
2
За "кокошка"няма прошка! Милярди изкрадоха някои другари и пак са министри и депутати.Да ти е.ем и държавата мафиотска.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Антоан Николов
Антоан Николов
политик и бизнесмен
Става на: 50 години
д-р Мими Виткова
д-р Мими Виткова
лекар, бивш министър на здравеопазването
Райна Константинова
Райна Константинова
журналист, директор на департамента за радио в ЕС

Резултатите от анкета на собствениците на Ферари и Ламборгини показват сериозни конструкционни проблеми в тези автомобили. Краката, които са достойни да се возят до шофьора, не се събират в тези автомобили!