Нервите на Радан Кънев се скъсаха! Протежето на Костов се закани на ГЕРБ и заплаши с нови избори!

ЧАС ПИК

Нервите на Радан Кънев се скъсаха! Протежето на Костов се закани на ГЕРБ и заплаши с нови избори!

48178
на 31.07.2015
Нервите на Радан Кънев се скъсаха! Протежето на Костов се закани на ГЕРБ и заплаши с нови избори!
Автор:   ПИК

Радан Кънев за пореден път показа, че обслужва задкулисни интереси във властта.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Протежето на Костов публикува следното съобщение от Америка по повод избора на Мая Манолова за омбудсман:

"Идва кратка отпуска. Призовавам колегите от ГЕРБ да слязат от метлите и да си дадат сметка за необходимостта от много сериозен разговор за управленските приоритети и програмата на парламента. Ако искаме стабилна България, трябва да загърбим партизанските си страсти и мераци за служебна победа и да заздравим мнозинството, около важните реформи, които предстоят - Закона за съдебната власт, Закона за лечебните заведения, антикорупционния закон.
Възможно е да се наложи предоговаряне на коалицията. Това не бива да ни плаши. Ако мнозинството ГЕРБ/ДПС/АБВ се запази и атаките срещу РБ продължат, трябва да сме готови за нови избори, на които да получим по-висок резултат, и то като единна и дисциплинирана политическа сила."

Вместо да поеме отговорност за лъжите към избирателите си по повод  провалянето на референдума, той продължи с атаките:

"В този случай, РБ показа зъби и характер. Поздравявам колегите от ПГ и ги подкрепям. Задължаването на хората да гласуват не решава въпроса с доверието в политиците. Тоягата не помага. Резултатът от задължителното гласуване, каквото и да си мислят в ГЕРБ, щеше да бъде увеличаване на резултата на ДПС (най-ниската активност на последните избори е в Кърджали, най-високата - в София!) и на протестен вот, насочен към популистки и крайни формации.
Мажоритарното гласуване (при напълно неясни правила) е опит на ГЕРБ да си осигури служебна победа и да управлява без партньори и коректив, без да има мнозинство от гласовете," пише Кънев.

Самозабравилият се Радан заплаши, че може да се наложи предоговаряне на коалицията или нови избори.

Заканата му е смехотворна, като се има предвид, че резултатите от нов вот за него и бутиковата му партия ще са катастрофални.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА! Делян Добрев звъни спешно от САЩ - иска да го включат в парламента онлайн, за да разбие еквилибристиките на Асен Василев (ВИДЕО) ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА! Делян Добрев звъни спешно от САЩ - иска да го включат в парламента онлайн, за да разбие еквилибристиките на Асен Василев (ВИДЕО)
ново
Днес: 85
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК