НЕУЗНАВАЕМА! Ивана се стопи! Фолк легендата дефилира по минижуп на рождения си ден (СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

НЕУЗНАВАЕМА! Ивана се стопи! Фолк легендата дефилира по минижуп на рождения си ден (СНИМКИ)

71892
на 05.02.2018
НЕУЗНАВАЕМА! Ивана се стопи! Фолк легендата дефилира по минижуп на рождения си ден (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Фолк певицата Ивана е неузнаваема! На 31 януари айтозлийката навърши 49 години и разпъна тежка софра за най-близките си хора, но много от гостите й едва я познаха.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Почерпката бе в рибен ресторант в Пловдив, а за здравето на Ивана наздравици вдигаха дъщеря й Теодора, колегите й от "Ивана бенд", много приятели и близки.

Рожденичката се появи в черен тоалет - къса рокля, върху която нежно падаше черен тюл до земята. Присъстващите отбелязаха, че никога не са я виждали толкова слаба. "Още малко и ще доближи перфектните манекенски мерки", коментирали купонджиите. 

След тържеството Ивана разкри с вълнение, че празникът й е бил особено вълнуващ. "Бях щастлива, защото не ми се налагаше да правя нищо, за да ме обичат истински", написа изпълнителката в социалната мрежа.

Неведнъж Певицата на народа е споделяла, че любовта на хората я кара да се чувства жива и изпълнена с вдъхновение.

Торта във формата на сърце бе една от изненадите за звездната рожденичка.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 23
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК