НЕЧУВАНО! Кандидат-шефът на БНТ Емил Кошлуков подкрепя конкурента си за поста Иван Гарелов в подписка на 84-ма творци и журналисти

Политика

НЕЧУВАНО! Кандидат-шефът на БНТ Емил Кошлуков подкрепя конкурента си за поста Иван Гарелов в подписка на 84-ма творци и журналисти

67255
на 31.07.2017
НЕЧУВАНО! Кандидат-шефът на БНТ Емил Кошлуков подкрепя конкурента си за поста Иван Гарелов в подписка на 84-ма творци и журналисти
Автор:   Ива Николова

Последвайте ни в Google News Showcase

Кандидатът за генерален директор на БНТ Емил Кошлуков подкрепя конкурента си за поста Иван Гарелов да оглави държавната телевизия. Това стана ясно от подписка, разпространена от офиса на Мистър "Панорама", които си остана единственият титуляр на това прозвище, макар отдавна да не води обзорното предаване.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Кошлуков, който подаде документи за конкурса почти в последната минута и според слуховете е фаворит на ГЕРБ за тази позиция, е един от 84-та, подкрепящи Гарелов за шефския пост. Сред тях са имената на Вежди Рашидов, Антон Дончев, Светлин Русев, Божидар Димитров, Георги Чапкънов, Соломон Паси, Михаил Неделчев, Тони Димитрова и още цяла плеада творци и журналисти.

Сред кандидатите са спортният журналист Сашо Йовков, бившият генерален директор на БНР Валерий Тодоров, бившият финансов директор на БНТ Тома Иванов, журналистът и поет Стоил Рошкев, Теодор Ангелов - водещ на публицистично предаване в телевизия СКАТ, неизменният участник в този конкурс от десетилетия Радослав Главчев, както и бившият оперативен директор на БНТ Константин Каменаров.

Според слуховете с най-голям шанс за поста в БНТ са Емил Кошлуков и Коко Каменаров. Ходът на детето на демокрацията Кошлуков обаче може да означава, че той ще се оттегли от конкурса. Какъвто и да е крайният резултат, той може да бъде оспорван заради конфликт на интереси на един от членовете на СЕМ - органът, който ще избира шефа на държавната телевизия, Бетина Жотева, която преди години беше в близки отношения с един от кандидатите тази година - Сашо Йовков.

Не се знае дали това увеличава шансовете на Иван Гарелов, но не е изключено конкурсът да приключи и без победител, още повече, че сегашната заседяла се на поста свръх всякакви норми Вяра Анкова имаше кроежи да удължава престоя си на шефското кресло в БНТ.

Списък в подкрепа на Иван Гарелов за генерален директор на БНТ:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК