Вход
София
Времето в София 24 o C

НЕЧУВАН РЕЗИЛ! Плевнелиев позори България срещу грантаджийски долари - само болен или добре платен човек може да иска война между САЩ и Русия!

НЕЧУВАН РЕЗИЛ! Плевнелиев позори България срещу грантаджийски долари - само болен или добре платен човек може да иска война между САЩ и Русия!

на 11.01.2017
1451
51
НЕЧУВАН РЕЗИЛ! Плевнелиев позори България срещу грантаджийски долари - само болен или добре платен човек може да иска война между САЩ и Русия!

Пакостите на отиващия си, за голямо щастие на българския народ, президент Плевнелиев нямат край! След като едва не ни вкара във война с Русия и успя да развали добрите ни отношения, градени векове наред и то все в полза на България, той отново скочи срещу Владимир Путин, без никакъв повод. Ей, така, досущ като безумец, за изливането на чиято лудост не е нужна причина.  

Пред вестник „Washington Post" Плевнелиев се наредил до 17 европейски политици, за да дава съвети на новоизбрания президент на САЩ! Представете си само - ще помисли човек, че той е някакъв много успял и рейтингов политик, обичан от народа и помогнал за благото на света, та да дава съвети на свой колега! И то какви - в никакъв случай да не се опитва да има добри отношения с Русия.

Това щяло да бъде катаклизъм, не можело Русия и САЩ да са в добри отношения!

Изявлението на Плевнелиев е толкова шокиращо, че дори е трудно да бъде коментирано. Та нали целият свят се бори за мир? Как тогава да наречем човек, искащ на всяка цена война? Да не би този човек да страда от някакво странно заболяване - хитлеристка шизофрения? Или пък просто е добре платена от Сорос и "Америка за България" пропагандна война? Заради хилядите долари грантове ли Плевнелиев е поставил под съмнение каквато и да е възможност за приятелски отношения между двете държави? Ако е така, вендага да признае и да обясни на българското общество с какво право си позволява да дава от името на държавен глава подобни скандални изявления и да резили страната ни!

"Поддържането на добри отношения с Русия е нещо хубаво. Само глупави хора биха помислили, че е нещо лошо!" Това написа по-рано в Twitter новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп. Е, добре го е казал, макар и меко в случая с Плевнелиев. За него може да се каже - само глупави, болни или сочно грантирани! Време е позорището Плевнелиев да замълчи и да спре да руши авторитета на България. И без това му остават броени дни като президент, а дано след това повече никога не заема държавен пост.

Сподели:
Напиши коментар »
(51)
1
При Расим Плазмодиев Потурлиев, освен прогресивно и доста скоротечно се развива и остра форма на ОЧЕХЛЯВАНЕ!!!
2
Браво на сегашният ни президент. Той не е мишка, като пъпчивото врабче Радев, а може да каже на окупатора в очите, че е такъв. Горд съм с моя Президент, че е войник на демокрацията, и се срамувам от прецедента дезертьор на червено циганския башибозук, назначен ни от Москва..
3
така, че Плевнелиев стана президент, а не собственика на ПИК, който е един много достоен човек, за който можем да кажем, че е СЪРЧИЦЕ-СТРУНА ! Да помислим дали не може да се поправят нещата за следващите президентски избори.
4
Назначения от ген. Решетников за главнокомандуващ парашутиста Радев е безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният от руския ген. Решетников чехъла Радев, е един напълно ненужен човек... Льотчика изглежда като нахилен идиот, безспорно. Заеква дори когато си чете речите. Най-често гледа така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен. На пленума при червените говеда прецедента марионетката Радев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Палячото Радев се изтъпани на преден план и подскачайки като врабче неадекватно рече, че разбиването на собствените ни мигове, било модел за подражание. Марионетката бе зает да се хили като изоглавен, под полата на червената траверса и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката си слаНинова. Зевзеци от пленума коментираха, че олигофрена прецедент спешно трябва да се прегледа при известния руски психиатър Кашпировски, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя, когато КУРАБИЯТА МУ ГО БЕШЕ ЗАВЕЛА, ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ОПЕРА, Президентът се смя, и то точно в момента, когато по монитора излъчваха събитията в Харманли. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал , че е назначен за прецедент на държава мислеше си, че е в облаците на 7то небе. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... С номинацията на червения травестит за вицепрезидент, червените говеда на слаНинова ,се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент, в прецеденската тройка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Радев тъпото от собствената му инфантилност и автентична тъпота!!!
5
Абе да си ходи този Плевнелиев, не искаме повече да го чуваме. Агнешка главичка се оказа, слуга на Запада! Не само е платен според мен, но и болен. Това, което правеше през тези години, не може да се нарече в никакъв случай "политика" - той се грижеше само за интересите на тези, които му плащаха, но не и за благото на народа, който го избра на този пост!
6
Нашия случай е по-сложен - Недоразумението ни е хем болен, хем добре платен! Срам ме е, че тоа мухльо ни се води Държавен глава за пред Света!
7
Обещали са му на нашия дебил, че ще го направят генерален секретар на НАТО и се напъъва...
8
Точно тоя КАВАЛ искал война с Русия - ами да се въоръжи с памперси и да отива на фронта !!!! Ако пък ли не ще, да го разстреляме като Чаушеску !!!
9
A помните ли КОЙ предложи и наложи Прецедента за президент? Не го забравяйте поне до изборите!
10
българите избраха това мекотело за президент
11
Статията е пълна глупост, ,как Плевналиев бил ни вкарвал във война ! Единственото което е казал Президента , е нещо което всички си го знаем ...Че Путинова Русия си е агресор , и то единственият агресор в Европа за 21век !Всичко останало е рублофилско нагнетяване на напрежението !
12
Г-н Плевнелиев, едно ще ви кажа - Гергьовден наближава, агнешка главичке! Вземете му българското гражданство на тоя бе!
13
Врабчето Радев, освен пъпки, сигурно и хемороиди от седене!
14
чукаш ли се от зад,само вие останахте зад това нищожество
15
Да,позори,но кой го назначи,кой му опъваше ушите.
16
ГЛУПАВА БЕЛЕЖКА, НЕВЯРНА ИНФОРМАЦИЯ, НЕРАЗБРАЛ КАКВО Е ПРОЧЕЛ И КЪДЕ ГО Е ПРОЧЕЛ. НЕ СИ ПИШЕ И ИМЕТО ЗЛОБНОТО И НЕЧЕСТНО АВТОРЧЕ.
17
Хей ти-потурняко Расим Плевн-Алиев,за твоите безкрайни Предателства и Измяна на Родината,за платената ти дейност от ЦРУ и Сорош да водиш тотална медийна война против Велика Русия и нейният Достоен и Обичан от народа си президент-ти куче фашистко заслужаваш съдбата на Чаушеску-на стената срещу наказателен взвод.... Мри псе помашко и плитък гроб за тебе Расиме....
18
ГРЕШКА, ИМАЛО СИ АВТОРКА
19
Потресен съм от изключително интелигентния език на коментиращите !
20
Плазмодий Плевнелиев, колко ти плащат,не се ли накраде.Каква война искаш,какви пари ще спечелиш.Ами българите какво ще платят.Ти не си българин,махай се от България.Но там ,за където си се запътил също не обичат хора ,като тебе.Не се съмнявай,че народната ”любов” ще те застигне рано или късно.Заминавай при малкия плазмодий.Надявам се да дочакаш следващия Нюрмберкски съд да ти видим слузестото магарешко личице да се оправдава,че не е имало друг избор.
21
Добре платен олигофрен с подсигурено американо-трансатлантическо бъдеще.
22
do 10 НЕ българите,а тиквата го назначи
23
Друго си е шофорчето-ибриче на БСП ! Пак ще има папане за другарите и особено за свинаря Гергов !
24
za6to se 4udite tolkova mu e umstvenia bagaj
25
И магаре да сложа и магаре ще изберете не забравяйте какво е казал тиквата трябва да помните това винаги
26
Честита ви нова /политическа/ брадавица след някой ден. Гледайте на изборите да обърнете и България на брадавица на лицето на Европа То, така и ще стане - с измами и братска помощ отвън.
27
още 2 седмици,дано не ни вкара бъв война тизи идиот
28
Ама този не-ка-дър-ник, яко го гони шубето!
29
За всичките си необмислени или платени изказвания на Плевналиев е необходимо да бъде потърсена отговорност. Ще дойде време и такива като него ще са в затвора, вярвайте ми.
30
Аз съм особенно щастлифт, че си отиваме с Обама.Той като първият черен президент на великата Америка а аз като магаре, както казва премиера.Ще продължавам да се боря с хибридната война и пенсионера Решетников.Завещавам на Радев колониална територия от 14 век, скарана с велики сили по света и с претенции за територия от всички съседи.С измиращо и бягащо население и буренясала земя приличаща на азиатска пустиня. Завещавам му и 208 постановление и 46 000 афгани талибани дето трабва да ги заселва в опустялите села, които някога приличаха на градина..
31
Но война на Русия срещу Украйна и анексиране на части от Украйна - това може, няма проблем.
32
Моя скоро бивщ т.нар. съпруг Роско отначало с малко напъване ставаше, но с годините е напълно инпотентен, изобщо не го вдига. Фитнес инструктора ми и треньора ми по кикбокс му вкараха шише от уиски Грантс одзат, но прекалиха и му скъсаха пръстеновидния мускул. Шиха го наши доктори, а после ходи в Германия на рехабилитация. Сега кажете, като е компрометиран, защо да не се иссере в сурата на населението на кочината Воулгариа, същото, което го "избра"?
33
...г-н Плевнелиев е достоен българин и аз се гордея с него. Рубладжийте-малко по-кротко, злобата вреди на здравето!
34
И това ми БИЛО БИВШ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР– ЯЗЪК.....!?!?!?
35
Аз не съм адвокат на Владимир Путин. По време на комунизма ние винаги сме били против Русия. В случая обаче аз търся истината. Според мен Русия бе накарана да реагира в Крим. Това бе реакция на случилото се на Майдана, в Киев и нападенията срещу рускоезичното население в Украйна. Това казва бившият президент на Чехия Вацлав Клаус в интервю за австрийския вестник "Ди Пресе". За всички е ясно, че Крим не принадлежи на Украйна. Крим винаги е бил част от Русия. Вътрешната криза в Украйна е основната причина за случващото се там. Ако не бяха събитията от Майдана нямаше да се стигне до анексирането на Крим, обяснява той. "За мен това е конфликт на Европа и САЩ срещу Русия, а Украйна е само един инструмент в този спор", каза още Клаус, според когото в случая не става въпрос за руско-украински конфликт, както се твърди на Запад. Украйна е една изкуствено създадена държава без автентична територия и хомогенно население и поради тази причина трансформацията бе много по-трудна, отколкото където и да е другаде, смята още той.
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
тепърва ще гледаме гафовете на тъпанара селски каруцар човек без собствено мнение и лизач на червени гъзове радев
38
От коментарите в този форум става ясно защо България е най-бедната държава в Европа, ами защото полуграмотните червени форумци, заедно с циганите,са преобладаващата част от населението и освен че са яко платени, са и с нисък интелект. Оставате си селски тарикати, нещастници, но скоро ще настъпят събития, когато ще ви се наложи не само да се засрамите, но и да се укривате.
39
PLEVNELIEV IS A TRASH ...DISGRACE...CALAMITY FOR BULGARIA ...!!!
40
STUPIDITY , MALICE , AND NOTHING BETWEEN EARS ...!!! BE HAPPY ...!!!
41
Президента Плевенлиев е един достоен човек с главно Ч Който пишат притив него са неспособни хора ,който нищо не могат да направят сами без Партията БСП Уважавам го Не уважавам Първанов Не уважавам и други министри и т.н Благодаря че ми беше президент
42
Това не беше президента на всички българи , Жалко . Има още много да се учиш от историята и живота , но вече ти е малко късничко . Повече не прави никакви изявления , за да не станеш още по жалък ...
43
След близкото изпепеляване на Крепостна Рус от NASA, в новата история на Европейска България президентът Росен Плевнелиев ще бъде обявен за национален герой за заслуги към Отечеството. БГ
44
я някои да си признае че е гласувал за магарето посочено от борисов аз не сьм
45
Плевнелиев, достоен български политик, русофоб, навсякъде приет и уважаван! тия червените избранници стигат до москва и пхенян, най-много до виетнам! санкции до дупка на путинова русия, само това ще помогне и на "братския" ви русски народ!
46
БЪЛГАРСКОТО ЛЕКАРСТВО ПРОТИВ РАК (СНИМКИ + ВИДЕО) ... прочети за да знаеш: http://www.zaveshtavamvizdrave.com/1998/01/lekarstvo-protiv-rak.html
47
Предполагам, че освен пари са му обещали и един голям черен пенис!!!
48
Този човек трябва да бъде съден за предателство към родината си и към човечеството
49
Пене Пене , Русия не я бъркат санкции чак толкова . Да не се бъркаме в работите й , а да мислим за нашата си скромна държавица как да си я подредим .Нито Щатите , нито Русия ще ни оправят живота такъв , какъвто ни се иска да бъде .
50
ubiite go tozi evrein.kvo 4akate.ako nego napravite shte im yadete poparata.
51
Наближават избори и наблюдавам, че проруските, антибългарски тролове са обявили всеобща мобилизация.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате, ако в момента се проведат парламентарни избори?
архив

– Иванчо, защо вчера не беше на училище? – Бях болен, госпожо… – Болен, а… А на стриптийз клуб можеш да ходиш, нищо че си болен? – Не съм ходил, у нас си бях! – Не ме лъжи, знаеш ли колко добре се вижда всичко от пилона.

няма нови новини
Днес: 268
hot
най-четени новини в момента
сега
2738
четат ПИК
сега
четат тази новина
ГОРЕЩО В ПИК TV! Спецпрокуратурата разби две мощни престъпни групировки
x
ПРОЧЕТЕТЕ! Ударните диети не осигуряват трайно отслабване
x