Бомба

Не ви върви в любовта?! Ето магични съвети как да оправите нещата

Само в ПИК
Не ви върви в любовта?! Ето магични съвети как да оправите нещата
Автор: ПИК
Дата
Дата
6319
Коментари
1
Не ви върви в любовта?! Ето магични съвети как да оправите нещата

Днес е денят на новолунието. Добър момент да започнете лунната програма, по която може да срещнете любовта, съветва астрологът Ивелина Пенчева, цитирана от "Новини.бг". 

1. Времето, когато започва новолунието (новият лунен месец) е магическо време, което е свързано с концентрация и сила на мислите. Първият лунен ден е най-кратък, понякога може да бъде само часове или минути, затова не ги пропускайте дори да са през нощта. В първият лунен ден не се започва нищо важно, само се планира. Създайте си мисловни образи и умствени форми в съзнанието, които после ще се въплътят в действителността. Мислите се материализират. Представете си какъв човек искате до себе си - хубав, богат, уважителен, добър, интелигентен и колко се обичате с този човек. Не само създавайте този образ, но се вижте редом до него. Помечтайте на воля с радост, удоволствие и увереност, че всичко ще се сбъдне. Най-лошото е, че ако мислите за лоши неща в този момент, те също могат да се реализират и после да страдате пак вие. Мечтите са необходими, но бъдете предпазливи, защото може и да се сбъднат. Когато свърши първият лунен ден, оставете мечтите и превключете на друга вълна.

2. През вторият лунен ден внимателно се вглеждайте в хората около вас. Дали пък не е някъде наблизо човекът на мечтите ви? И пак внимавайте, защото този ден е като празен лист, върху който каквото “напишем” ще остане за дълго. Ако не се случи да го срещнете днес, не унивайте. Може да мине повече от месец. Бъдете търпеливи и вярвайте!

3. В следващите дни на първата фаза продължавайте да мечтаете и мислено да строите планове за щастливо съвместно бъдеще. Това е време за подготовка, а не за активни действия дори да има вече конкретен обект на вашата любов. (“Всичко си има време, време има за всяка работа под небето: 2. време да се родиш, и време да умреш; време да садиш, и време да скубеш насаденото; ........6. време да търсиш и време да губиш...... 8. време да обичаш и време да мразиш./ Кн. на Еклисиаст, гл. 3/)

4. В 6-ят лунен ден се настройте мислено на вълната на човека, който ви е симпатичен. В този ден се изостря интуицията и вие ясно ще почувствате какви са вашите перспективи и какво може да предприемете. Може би вътрешният глас ще ви подскаже да изчакате търпеливо докато отношенията ви започнат от само себе си да се развиват. Понякога е нужно време, за да узрее някаква ситуация. А може пък да трябва вие да направите първата крачка? В този ден имате шанса да изберете единствено правилното поведение следвайки вашата интуиция.

5. Ако се решите на активни действия, то изчакайте за това 21-я лунен ден. Той е удачен за всякакви дела, за нова работа, за предприемане на рискове, стимулира красноречието, силата на убеждението, общителността и предприемчивостта. Т

огава може да извършим постъпки, от които по-рано сме се бояли. Обаче не се престаравайте само. Не започвайте непрекъснати атаки. Ако сте срещнали подходящият човек и времето е подходящо за това, съдбата сама ще ви улесни с благоприятно стечение на обстоятелствата. С “вашият” човек, запомнете това, всичко ще се получи лесно. Срещате ли трудности, значи не е той.

6. Ако до започване на последната фаза на намаляваща Луна не ви се предостави такъв шанс, повече не настоявайте. Изчакайте наближаващото новолуние и ще започнете отначало. Докато Луната е намаляваща, отдъхнете си от планове и действия и нищо повече не предприемайте. Не бързайте да се отчайвате, ако веднага нищо не се получи. Птиченцето на щастието каца тогава, когато в душата има мир и хармония, когато изпитвате радост от самият живот, не само от конкретна причина.

7. Ако вашите отношения се увенчаят с успех и срещнете любовта, най-доброто време за създаване на сериозни отношения и начало на брак е 17- я лунен ден. Тогава може да се надявате на дълга и щастлива любов.

8. Когато Луната е в знак Близнаци и Лъв по-лесно стават запознанствата, затова бъдете повече сред хората, общувайте и избягвайте уединението в тези дни.

Напиши коментар »
(1)
1
Най-продаваната КНИГА ЗА ЗДРАВЕ в България ... чети безплатно на: https://goo.gl/2zfuFJ
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
д-р Ангел Кунчев
д-р Ангел Кунчев
епидемиолог №1
Става на: 58 години
Емил Хърсев
Емил Хърсев
финансист
Става на: 56 години
Павел Писарев
Павел Писарев
публицист, бивш генерален директор на БНТ
Става на: 83 години

Мъж се обажда в районното полицейско управление:
- Ало, добър ден! Искам да ви съобщя, че има пожар...
- Имате грешка. Тук е полицията, а не пожарната.
След малко звъни отново:
- Ало! Бих искал да съобщя за пожар...
- Нали вече ви казах, набирайте 160!
След близо десетина минути колега на дежурния полицай влита и крещи:
- Бързо, бързо... Районното гори!...