Не можаха да съборят с взрив силози в Благоевград, Тодор Живков строял яко

ЧАС ПИК

Не можаха да съборят с взрив силози в Благоевград, Тодор Живков строял яко

14750
на 18.08.2013
Не можаха да съборят с взрив силози в Благоевград, Тодор Живков строял яко
Автор:   ПИК, сн. struma.com

Последвайте ни в Google News Showcase

200 кг амонит не успяха да взривят силозите на бившите „Зърнени храни” в Благоевград, съобщава struma.bg. Точно в 17.30 часа се чу  взрив, но сградата не падна, тя остана опасно наклонена на едната си страна като кулата в Пиза.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

В момента техническият екип трябва да установи проблема и да довзриви силозите. Залепената до тях асансьорна шахта, която трябваше също да падне, не помръдна. В момента шефът на фирма „Експлозив инженеринг” Живко Захариев се отправи към обекта, докато целият параметър около обекта все още е отцепен, а хората са изтеглени на 150 м от мястото на взрива.

Служители на фирмата тръгнаха с голяма стълба към наклонените силози, предполага се, че ще проверяват всичките връзки на детонаторите, за да разберат защо е отказал синхронът и не са избухнали едновременно. Работата е изключително рискова.

Все още не е ясно ще има ли нов взрив, за да доразруши съоръжението.

Междувременно започнаха да пускат да преминават автобуси, които излизат от държавната автогара.

Виждате ли как е строил Тодор Живков, не можаха от раз да съборят мавзолея, сега и тук нещата се повтарят, шегуваха се работници, докато наблюдаваха неуспешния опит по взривяването на силозите.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК