Вход
София
Времето в София 15 o C

Не строителят Драго, държавата разстрелва от упор. The Point of No Return*

Не строителят Драго, държавата разстрелва от упор. The Point of No Return*

на 20.05.2017
2659
56
Не строителят Драго, държавата разстрелва от упор. The Point of No Return*

Няма закон в България, който да защити честните хора от мошениците.

Драмата със строителя Драго го потвърждава. Разстрелял двама, които систематично се гаврели с него и с месеци не са си плащали с чувството, че са недосегаеми.

Познавам Драго отдавна. Построи блока, в който си купих първото жилище. Заедно със съдружника си Димчо бачкаха здраво, успяваха сами, нямаха гръб зад себе си. Драго се ожени за хубавицата Цвети, роди им се детенце, а нейният син от предишен брак отгледа като свой. 

Нормален, свестен, почтен мъж, с чувство за хумор, засичали сме се по концерти и театри, честитили сме си празници.

Какво трябва да се е случило, за да "изпуши" дотам, че да разстрелва хладнокръвно? Каква тъмна сила е обладала сърцето му? Защо е прекрачил границата и колко отчаян трябва да е бил, за да го направи?

Драго не е убиец, садист, още по-малко самоубиец. Среден български бизнесмен, баща, съпруг, човек с планове, мечти и идеи. В същото време съсипа и своя живот, и чуждите.

И пак си мисля, и пак оставам като гръмнат - все едно куршумът е пронизал моето слепоочие...Колко ли отчаян трябва да е бил, през какво е преминал, какво ли не е опитал, какви ли страсти са се бунтували в душата му.

Опитал е всичко, знам. И е натиснал спусъка, защото е осъзнал, че друг изход няма. Че няма друг начин да пребори гадовете, които съсипват труда на целия му живот.

Защото държавата отвръща очи от малките хора в затруднение, защото законът е сляп за истинските престъпници и не подава ръка на Драго ПРЕДИ да грабне пистолета.

Тепърва ще се раждат чудовища, нови и нови "драговци". Скоро ще изтрещим всички, казвам ви. Ще почнем да се самоизбиваме по улиците с мазохистично сладострастие. 

Нима и на вас не ви се е приисквало да влезете в ролята на Господ, защото НЯМА полиция, НЯМА данъчни, НЯМА социални, няма КОНТРОЛ, НЯМА прокурор, НЯМА съдия? Нима вашият живот или вашият бизнес не е бил похищаван? Нима сте получили справедливост, след като са посягали на собствеността или близките ви?

Анархията ражда омраза и желание за мъст. Не Драго, държавата натиска спусъка.

The Point of No Return.

 

*Критична точка, след която няма връщане назад. Ария от "Фантомът на операта" на Андрю Лойд Уебър

Сподели:
Напиши коментар »
(56)
2
И аз съм изпитвал същото желание, ясно е- не ти оставят друг шанс да спасиш себе си и семейството, освен да стреляш и биеш. Държава на джунглата
3
не е хубаво така да се говори, обаче го оправдавам човека. накипяло му е от тези мошеници...
4
Ние вече сме се избили морално - сега остава и физически. Въпрос на много малко време бе
5
Ужасно е за всички. Авторът има право, че беззаконието ражда чудовища..
6
Много верни думи, браво
7
Така е няма ред в държавата крадците и измамниците са недосегаеми съдъ не работи както и държавата .
8
супер статия, голата истина за мерзавците
9
това са евро-атлантически ценности на новото време - на ви сега англосаксонизъм и си мислете за държавата която беше България
10
Питам се,кой пусна тези руски мошеници в България?Защото всички отлично знаем какви точно хорица се надовлякоха тук от бившият СССР.Кой и с какъв сантимент ще се оправдава пред нас?И,да.Прав е авторът.Не човекът,държавата натиска спусъкът.Защо ли?Ами защото от горчив опит знам,че когато една държава иска да направи нещо,намира начини.Когато не иска,просто не си мърда пръстът.При цели 55%недоверие,кажете ми как да вярвам на една подгизнала от корупция държава.
11
Абе ,щом има замесени руски и украински "бизнесмени" - работата е ясна ! Това племе ,освен от куршум - от друго ,не разбира. Те си въобразяват ,че България им е "отдадена" на концесия - до пълно разграбване. Просто - отидете до Поморие и ще се убедите - как се чувстват недосегаеми ,над законите и над нас. Чувстават се като господари , а нас ни третират ( в добрият случай) като слуги. Арогантноста им няма край.
12
Аз не оправдавам постъпката на Драго,НО какво друго друго да направи човек след като е поставен на колене от такива инврститори.масова практика е да не се плаща на подизпълнители ,нека този случай да е за урок на некоректните платци и всеки път като им мине през ум да не платят да се сещат за Драго,а държавните органи да се вземат в ръце и да защитят нормалните подизпълнители,защото днес е Драго утре ще е друг.
13
По добре да беше гръмнал няколко лоэан пановци.
14
ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА, А ТЕРИТОРИЯ ...............
15
А защо не и някой висш евроатлантически чиновник?
16
Heдялko, това е първата ти истинска статия. Поздравления. Без нищо излишно. Дано си прогледнал.
17
То няма държава, зя каква държава се говори изобщо, това е само една територия с много бок....ци в нея.......
18
Как да няма, бе ?!? Има и все с Делян Пеевски ходи (по думите на Цватан Цветанов, когато Д.П. го страхуваше).
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
Руснаците в Поморие се държат съвсем нормално. Разбира се като всеки нормален човек си защитават инвестициите в имоти, които са направили. Те, както и останалите собственици на недвижими имоти са обект на сериозни изнудвания от страна на българските и украински "инвеститори". Украинците в Поморие и в РБ не са нито почиващи нито инвеститори. Те са мошеници и спекуланти които се отклоняват от военна повинност в собствената си страна.
21
Държава управлявана много години от ТИКВИТЕ 1,2 и 3 и мащеха за малкия и среден БЪЛГАРСКИ бизнес. КРАДЕ се на едро, а съдебна система и съдебна реформа НЯМА. Убийците на българския бизнес и народ са в коалицията ОСТАВКАТА 3.
22
Никой няма право да отнема човешки животи, каквито и да са причините. Хубаво би било в България да се забрани притежаването на бойно оръжие от частни лица. Който пренася много пари в брой - да си наеме специализирана охрана. Щом има толкова пари - ще си плаща за охраната. А и който има много пари в брой - не му е чиста работата. Изрядният бизнес работи с банкови преводи. Тоя да си понесе сега наказанието по земните закони. А като си отиде от този свят - там Господ ще го съди! И мен много хора са се гаврили с мен, ограбвали са ме, унижавали са ме. Ама не съм тръгнал да ги трепя. Тях Господ ще ги съди! Аз гледам да съм праведен. Така се живее по-леко. Махаш с ръка, гледаш напред и вършиш добрини. А не пукаш по хората като по бесни кучета! Няма оправдание за тоя убиец и никой не му е виновен! негови близки познати казват, че бил добър човек. Добрият човек не стреля по хората!
23
ЕВАЛАТА.ТАКА ТРЯБВА,ДА ХВЪРЧИ КРЪВ...
24
Колко пъти съм беснял: 1. Клиниката под мен, в която от 6 до 24 ч. чувах стържене на столове, и гадни миризми от препарати. 2. Като двамата ми съседи изтърсват китеници над 2 балкона, бяхме хванали бълхи от котката им в спалнята ни. 3. Съседа, който си качва дървата в асансьора с миньорска количка, после седмици нямаме асансьор. 4. Кучето на съседа, по цял ден вие. 5. Съседа, който си беше поставил до средата на коридора дървата. 6. Несменяемите от 10 домоупоправители, които един проблем не са решили и заплашват съседите. 7. Разпиляна храна по коридори и асансьор, мазни дръжки, викане и крещене в общите части. 8. Направиха пожар. Българинът е едно нискокултурно, неадерталско и алчно същество.
25
Явно в в този форум се подвизават само кръвници, които одобряват стрелбата по хора.
26
Вече имаме отговор на въпроса: Защо НСО охранява Пеевски и Доган? Свинете и свинарите в тази кочина са на почит.
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
Тъжен,много тъжен филм братя. На последната думичка от първото изречение дали трябваше да сложа "..." ?
29
тези дето са направо за разстрел са много много повече. Като няма нормални мерки да ги спрат навреме те стават все по-нагли докато един ден решението е само смърт на място. Нелекуваните рани водят до гангрени а там лечението е само ампутация....
30
браво
31
Това е бъдещето!!! Държавата дълги години мълчи и продължава да мълчи по междуфирмените задължения!!! На мошеника това се полага!!!!
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
Няма държава, защото има Иван Костов. Жалко за децата ни , които са по-кадърни от Костовите !
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
36
Браво за смелостта на Драго . На мен един господин ми дължи 5000 лв. от 13 години и няма намерение да ми ги върне . Как да си ги взема ?????????
37
Не трябва да забравяме, че първопричината за всичките настоящи злини в България се корени в 73-годишната окупация на България от кремълските тирани и от колаборационизма на българските комунисти, които всъщност тук са кремълската колониална администрация. Строителят Драго ще трябва да прояви търпение до пет години, когато Новият световен ред ще промени не само неговата съдба, но и съдбата на цялото човечество. читател
38
Не трябва да забравяме, че първопричината за всичките настоящи злини в България се корени в 73-годишната окупация на България от кремълските тирани и от колаборационизма на българските комунисти, които всъщност тук са кремълската колониална администрация. Строителят Драго ще трябва да прояви търпение до пет години, когато Новият световен ред ще промени не само неговата съдба, но и съдбата на цялото човечество. читател
39
Това е истината. Поздравления за точната статия!
40
проблема е че държавата не контролира междуфирменната задлъжналост,големия инвеститор наема малкия стройтел накрая не му плаща обикновенно малкия е теглил кредит за да изпълни поръчката и после не може да го погаси,докато държатава не задължи тези големи инвеститори да си плащат ще има такива случай
41
А сега ако вземем и да защитим човека,да се изправим и да застанем зад него за да не се гаври повече никой с нас не само с него !!!
42
Това е вашата демокрация!Оставихте хората в ръцете на престъпниците, които и законите ги пазят!
43
SPOKO не си споко , а пълно KUKU. Все предишините са виновни. САМИ СИ ГИ ИЗБРАЛ тъкмо днешните. Сигурен съм.
44
Някой нещо друго ли очаква в ГЕРБовата България? И по-тежко ще става. Никой не иска да промени статуквото , защото то го устройва. Очаквате го от Бойко ? Очаквахте го при Борисов 1....Борисов 2....сега и от Борисов 3 и какво? Нищо и пак нищо. Пък вие му вЕрвайте.Той и не иска и не може.
45
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
46
ЩОМ Е УБИЛ Е ЛОШ ЧОВЕК...САМО ЖИВОТНИТЕ УБИВАТ!!!
47
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
48
"На зла круша-зъл прът" е казал народът! Жалко за трудолюбивия човек, че ще трябва да излежи тези свине, на които е дал полагащото им се! Често ми се случва да ме сърби показалец и ми се иска да го почеша в спусък - много нещо има за почистване на територията, наречена географски България! Hа човечеца са му гръмнали бушоните, а той е гръмнал боклуците, които са се гаврили с него и с труда му!
49
Двойният убиец Драгомир участва с дялове в 13 фирми, 10 от които са активни действащи, сочи справка в системата „Дакси”. Сред тях са дружествата „НД-комерс” ЕООД, „НД-инвест груп” ООД, „Д и Д Билдинг” ООД и други. Бивши негови клиенти обаче споделят, че Драгомиров е имал практиката да взима първоначално част от сумата по договора, да не прави нищо и след това да започва безкрайно крънкане на допълнителни суми, като в някои случаи размерът им достига до над 30% от договоренототъст. В селото упорито се коментира, че не е изключено в основата на лабилното състояние на мъжа да е поведението на неговата 42-годишна съпруга Цветелина. Глезената госпожа била луда по екзотични пътешествия, които стрували доста пари, а и имала маниакалното желания семейството да контактува само с национални величия. Драгомир Драгомиров е голям фен на качественото и скъпо вино, както и на мощните мотори, . В личните им профили в социалната мрежа изобилства от снимки, които илюстрират доста скъпия им начин на живот. Още на следващия ден след престъплението обаче всички профили на членовете на семейството му във фейсбук бяха закрити, включително и на Драгомиров
50
Какъв човек да защитим? Кой ти каза, че този баровец Драгомир е добър човек? Виж само физиономия на жена му. Алчни селяци! https://www.blitz.bg/obshtestvo/zhiteli-na-montansko-selo-dvoyniyat-ubiets-dragomir-e-nash-zet-i-e-blizk-na-edin-ot-nay-izvestnite-blgarski-zhurnalisti-tezi-snimki-razkrivat-vsichko_news514361.html
51
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
52
Kak korespondira tova mu vijdane s preklonenieto mu pred reda kojto zadavet upraliavashtite za treti poreden pat
53
Хайде започна се великата адвокатска защитна теза колко добър ,почтен ,човек работодател и данъкоплатец е убиеца Д..Драгомиров Налице е и поредната изтривалка със съдебната система надявайки се ,че никой няма да провери дали въобще е подавана в съда жалба срещу инвеститора. Аз съм сигурен ,че убиецът не се е жалвал нито пред органите на МВР ,нито пред прокуратурата нито пред съда.Как тогава да има действие? Опитват се да го изкарат невинно агънце ,дано забравим ,че е убил двама човека служители и е ранил трети ,които не са собственици на фирмата.Не защита ,а цялата строгост на закона в лицето на държавното обвинение трябва да се стовари върху убиеца Д.Драгомиров за убийството на една българска майка и двама български бащи ,че е съсипал живота на тези три български семейства ,както и живота на родителите си ,на съпругата и децата си.
54
Преди '89 семейството е с БКП, а после поглежда към сините... Моторите сближават Драгомир с Манол Велев, внук на милиционер (дядо Манол е много близък с Григор Шопов) и двамата започват да "инвестират" милионите от "червеното куфарче" на Велев (мъж на Весела Лечева). Единият е строителен инженер, получил образование в СССР, а другият - келнер на Централна гара, далавераджия и агент на Второ РУ на МВР. Правят се фирми, купува се х-л "Плиска", цех за модерни дограми в Монтанско, няколко маршрутни линии в София и петно за строеж около Руски паметник. Работата потръгва и разходите не ги плашат, защото парата е бол. След първото блокче, следва второ и трето, но... В сърцето на Драгомиров се вклинява горепоказаната селяндурка и той хлътва, а в резултат - развод и изгонване от фирмата Н(ели) & Д(раго) на двама от най-близките му роднини (сестра и баща). Като компенсация - двете му щерки получват финансова подкрепа за следване в Шотландия. За зла врага Манол Велев е прострелян лошо и парите му отиват при Весела, която предпочита да ги харчи с приятеля си полк. Ушев на Халкидики и за скъп шопинг в Европа. Новото семейство на Драгомиров потъва в дългове, а жена му иска лукс и живот сред хай-лайфа, което налага някои кофти схеми. Инвеститорите се усещат и започват скандалите, които ескалират преди дни . Да идеш със заредено оръжие на преговори е приоритет на мафията, но дори тя не разстрелва жени и деца... :
55
СЛЕД АДАМ И ЕВА ЖИВОТЪТ Е БИ КИЛО КРЪВ И ШЕПА ЗЪБИ........... И ТОВА ОЧАКВАМЕ И ДНЕС........... ТОВА СА НОРМАЛНИТЕ ЧОВЕЩИНИ........ ........НЕКА НЯКОЙ ДА МЕ ОБОРИ!!!!
56
Абсолютно съм съгласен с написаното. Наистина няма кой да защити човек вече. Пускат се жалби, на които никой не обръща внимание и в един момент част от хората изперкват и сами взимат правосъдието в ръцете си.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Съдийка осъди ПИК заради критичен коментар срещу учителя Емил Джасим, нарекъл Левски "лайно", а цар Симеон Велики - самозванец. Подкрепяте ли решението на съда?
архив

Учителката пита:

- Иванчо, защо в диктовката си имаш толкова празни места?

- Място за реклама, госпожо.

няма нови новини
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
сега
1579
четат ПИК
сега
четат тази новина
ЕКСКЛУЗИВНО И САМО В "СПОРТЕН ПИК"! Първа подгласничка на мис България, топ модел и футболна съдийка: Предпочитам да ходя за риба, вместо да се возя в Порше
x
Астрономи доказаха: Има 9-та планета в Слънчевата система
x