Никога не издавай тези три тайни на любимия

Само в ПИК
Никога не издавай тези три тайни на любимия
Автор: ПИК
Дата
Дата
12489
Коментари
0
Никога не издавай тези три тайни на любимия

В света на любовта има някои трикове, които е хубаво да следвате, за да постигнете разбирателство и комфорт във връзката си. Любимият е човекът, на когото се доверявате най-много за всичко и взаимно разчитате един на друг. Има обаче няколко неща, които е най-добре да запазите само за себе си, за да не си създавате излишно напрежение.

Тези 3 правила са супер прости и лесни за изпълнение за всеки, вижте дали сте съгласни с нас:

Флирт с колегата! В работната обстановка трябва и да се разведрявате все пак! Всички знаем, че флирта с колегата е абсолютно безобиден, забавен и мотивиращ да се представяте по-добре. Това е нещо, което вашата половинка не би могла да разбере, затова по-добре запазете тази игричка само за себе си и не разказвайте за случките с колегите у дома.

Мнението ви за майка му! Отношенията с родителите на половинката са доста сложни и това го знаят всички. Истинска рядкост е да сте попаднали на точния човек, чиято майка е слънчице и се държи прекрасно с вас. Може би не я харесвате или тя вас, но нека това не бъде причина за създаване на напрежение с любимия,съветва "Актуално.ком". Постигането на баланс в подобна ситуация е доста трудно, но по-добре бъдете търпелите и дишайте дълбоко.

Желанието ви той да изкарва повече пари! Мъжете имат силно изразено его и за тях е наистина важно да успеят да се докажат като силни, смели и успешни пред дамата на сърцето си. Не за всеки това е възможно обаче. Има връзки, в които жената е по-успешна от мъжа. Може и да ви се иска партньорът ви да полага повече усилия, да бъде по-мотивиран и успешен, но не е нужно да му натяквате, че заплатата му е ниска. Бъдете с него и му подайте ръка, за да успеете да се справите заедно.

Още по темата
Три неща, които спешно трябва да изхвърлиш от дома си!
Часовник
17:55
Не забравяйте, че всичко опира до енергията, която ни заобикаля!Чудили ли сте се защо някои хора са щастливи и успешни, а други ги преследват проблеми и провали? Някои отдават това на случайно...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Очертават се сериозни недоразумения в интимните отношения, които изтласкват всичко друго на заден план през следващите седем дни. Пазете се от настинки и вируси, периодът е рисков за здравето ви. Имате планове в събота, но те се променят в движение. Това ще ви изнервя, а потърпевши са най-близките ви хора. Делови партньори и сътрудници ви изненадват с бързите си реакции в понеделник. Постарайте се да бъдете и вие на ниво. Внимавайте да не бъдете прекалено разточителни с парите, задават се неотложни плащания. Харчете разумно, защото по празниците ще се докарате до фалит.
ВИП рожденици
Любен Дилов-син
Любен Дилов-син
писател, журналист, политик
Става на: 53 години

Мъже, помнете! Жената трябва да има пълен гардероб с дрехи, за да не може да се помести там любовник...