Никой не е виждал Бойко Борисов в Банкя

ЧАС ПИК

Никой не е виждал Бойко Борисов в Банкя

109852
на 12.05.2013
Никой не е виждал Бойко Борисов в Банкя

Последвайте ни в Google News Showcase

Зад двуметров дувар се крие къщата на бившия премиер Бойко Борисов в Банкя. И пиле не може да прехвръкне през него, защото пространството около нея е опасано с камери. А на улицата всички къщи също са с високи огради.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

"Не снимайте, ще излезе охраната, ще ви счупи фотоапарата", предупреждава ни човек от съседна къща. Ние обаче снимаме, разбира се високия дувар. Зад него се извисява друга къща, но тя не е на Бойко Борисов, обясняват съседи. Чия е обаче така и никой не казва.

Притеснени са комшиите на бившия премиер. Никой не смее да говори. Само маха с ръка и отминава, уплашен да не би да бъде заснет.

"Не сме го виждали отдавна. Сигурно има много задачи. Но негова си работа", казва Вивиан Казанджиева. Тя се хвали, че е възрастна жена, но никога не е виждала по-странен премиер от Бойко. Приятелката й Славка, прабаба, както се представя, пък въобще не се интересува от бившия премиер. "Да прави какво ще. А за изборите, не питайте. Ще гласувам, но няма да е за него", казва тя.

Банкя е оживена. Всички заведения са пълни. Паркът – също. Но хората се страхуват да коментират Бойко Борисов. Не смеят и да кажат дали ще гласуват за именития си съгражданин.

"Никога не съм го виждала на живо. Знам къде му е къщата. Ама той не излиза по улиците. Харесвам го като мъж", казва през ПИК 14-годишната Ева Вълкова. Връстничката й Мария Црънчева пък се усмихва дяволито и казва: "Ако можех да гласувам, не знам дали щеше да е за него. Не съм го виждала." Съучениците им не се интересували от политика. Не искали и да чуват за Бойко Борисов.

Искали само да имат пари, за да могат да живеят нормално – те и родителите им.  

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО)
ново
Днес: 92
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК