Николай Бареков: Ани Цолова и мъжът й ме предадоха

ЧАС ПИК

Николай Бареков: Ани Цолова и мъжът й ме предадоха

294791
на 12.03.2014
Николай Бареков: Ани Цолова и мъжът й ме предадоха

„Имам съмнения, че Нова тв е препрала пари, откраднати от Борисов. Пари на българските пенсионери!“, каза новият политик

Последвайте ни в Google News Showcase

„Взех на работа в Тв7 съпруга на г-жа Ани Цолова, който е мой приятел – Васко Графа, изключително почтен човек. И не намирам обяснение на какво се дължат атаките на г-жа Цолова срещу мен, при положение, че тяхното семейство е видяло от мен само добрини“. Това заяви лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков, огорчен от нападките на екранната си партньорка в Би Ти Ви. Преди дни от ефира на Нова тв Ани Цолова скочи срещу бившия си колега и атакува имотното му състояние.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Междувременно ръководството на „България без цензура“ е взело решение повече да не участва в предавания на тази медия. Бареков е внесъл сигнал в главна прокуратура за съмнение за наличие на сенчести капитали в Нова телевизия.

„Имаме огромни съмнения, че Нова тв са препрали пари, откраднати от Бойко Борисов като министър-председател. Основно пари на български пенсионери! Понеже той 4 години не им вдигна пенсиите, а прибираше комисиони от строителство. Строеше магистрали, за да краде пари от тях и затова и не ги и построи в интерес на истината. Моралът в политиката може да бъде носен само от политици, които не крадат, смята Бареков, който се стяга за избори. Разликата между мен и Борисов и Станишев е, че те влязоха в политиката бедни като църковни мишки и ограбиха парите на българските пенсионери, майки и деца", казва новият политик.

„В момента и двамата се оплакват, че са богати заради своите жени, което е недостойно. Един български мъж да се крие зад жена си!“, подчерта Бареков.

Той разкри още, че доста манекенки и журналистки са посещавали „бардака на Борисов в Бояна“. Сред тях била носителка на титлата „Мис България“, както журналистки, които сега имали собствени агенции. 

„В неделя в Пловдив подписваме официално коалиция с ВМРО и земеделците, а на 17 март започва националното турне „България без цензура“, в което ще участват Нешка Робева и трупата и с най-новия им спектакъл „Площадът“. Нешка го направи специално за мен и „България без цензура“, уточни Бареков. Шоуто ще се играе безплатно по площадите, а първата спирка на турнето е Карлово.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 147
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК