Николай Бареков пред ПИК: Сидеров лепна черно петно върху българската политика! Поздравявам прокуратурата!

ЧАС ПИК

Николай Бареков пред ПИК: Сидеров лепна черно петно върху българската политика! Поздравявам прокуратурата!

76986
на 07.01.2014
Николай Бареков пред ПИК: Сидеров лепна черно петно върху българската политика! Поздравявам прокуратурата!

"Крайно време е българските патриоти, в това чисто и Красимир Каракачанов, да покажат, че национално отговорна политика се прави не като се бият чужденци в самолетите, а като се налагат български политически тези в Европа. Това, което се случва в момента е черно петно за българската политика", заяви пред ПИК Николай Бареков по повод поредната изцепка на Волен Сидеров, който вчера се сби с пътник и полицай на аерогарата в морската столица, според очевидци.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Лидерът на "България без цензура" е на мнение, че българските патриоти имат нужда от дойстойно представяне на европейската политическа сцена, а не от срамни постъпки, като тази на Сидеров, която злепоставя родината ни.

"Поздравявам прокуратурата, че се е заела с разследването на тази драматична случка. Надявам се медиите да не спестят истината", натърти Бареков.

И допълни: "Новият модел на управление на страната не трябва да включва трите управляващи партии БСП, ДПС и "Атака" и тяхната псевдоопозиция ГЕРБ.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК