Николай Младенов стана посланик на ООН в Близкия изток

ЧАС ПИК

Николай Младенов стана посланик на ООН в Близкия изток

7111
на 05.02.2015
Николай Младенов стана посланик на ООН в Близкия изток
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Съветът за сигурност на ООН одобри назначаването на българския дипломат Николай Младенов за посланик на ООН в Близкия изток, съобщава AFP, пише "Фокус".

препоръчано

Младенов, който изпълняваше длъжността на посланик на ООН за Ирак от 2013 година, ще замени на поста холандския дипломат Роберт Сери.

Бившият министър на външните работи и на отбраната на България Николай Младенов ръководеше инициативите на ООН в Ирак по времето на възход на групировката „Ислямска държава“, едно от най-бурните времена за страната и регона като цяло.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО)
ново
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК