ГАЛЕРИЯ ШОУ

Никол Станкулова във война с шефката си Деси Банова - плаши с напускане!

Само в ПИК
Никол Станкулова във война с шефката си Деси Банова - плаши с напускане!
Автор: ПИК
Дата
Дата
31958
Коментари
3
Никол Станкулова във война с шефката си Деси Банова - плаши с напускане!

Никол Станкулова е бясна на колежката си Деси Банова, която й се води и шефка, макар и неофициално. Блондинката е  водеща на прогнозата за времето повече от 12 години и за това се води титулярка в екипа. Именно Банова има правото да разпределя смените на колегите си и да казва кой кога да работи и кога да почива. Затова и в повечето случаи по празниците на смята са колегите й Иво Андреев и Никол Станкулова, а тя си е у дома с оправданието, че има дете и мъж и не може да ги остави.

Деси редовно вбесява другите двама водещи на прогнозата, но никой от шефовете на медията не се намесва в скандалите, тъй като тя е сред топ звездите на Нова тв и ръководството не може да си позволи да я загуби. Положението съвсем не е такова с Иво Андреев, който по едно време дори бе изгонен от телевизията, заради проблеми с алкохола и след като се върна, не смеел да надига глас за нищо.

Никол Станкулова обаче също като Банова има самочувствието на тв звезда и за това започнала напоследък всеки път да негодува, когато колежката й я ощетява, обясняват хора от новинарския екип. Последният скандал се разиграл  миналата седмица преди празниците, когато красавицата видяла графика и установила, че точно тя трябва да е на работа в понеделник след Великден. Станкулова още преди месец била помолила да е почивка във втория ден на Възкресение, защото щяла да пътува да почивка с гаджето си, но въпреки това Деси не уважила искането й. Никол заплашила, че ще напусне, ако неправдата не бъде поправена, но дори рекетът не й помогнал и в крайна сметка в понеделник бе на работа.

„Двете вече са в истинска война и не си говорят. Никой не знае как ще се развие конфликтът, но Деси досега не е отстъпвала и най-вероятно Никол ще загуби”, коментират колеги на синоптичките на Нова тв.

Напиши коментар »
(3)
1
Това Деси Банова е адски тъпо и селско парче. И Станкулова и Банова участаваха в реалити формати , където ние зрителите успяхме да преценим кой колко струва. Станкулова превъзхожда в пъти и по хубост и по поведение и по излъчване и по манталитет и по интелигентност елементарната Деси Банова. Само у нас може да има такава фрапираща несправедливост един тъпак да бъде шеф на един умен и знаещ човек. Новатв , моля ви не изпускайте Станкулова, запазете я дайте и предаване , защото качествените телевизионни кадри са кът , а такива като Деситу Банова с лопата да ги ринеш !
2
Кво ни занимавате с тия минетчийки? Каква квалификация е необходима за два записа по 90 сек дневно? Ясно каква - виртуозни умения в духинга на шефовете!
3
Никъде по света никой не се занимава с "водещите" на прогнозата за времето и не ги нарича звезди. Тези историйки са изсмукани от пръстите, за запълване на сайта с клюкини - насилствено, тъпо и непохватно.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Акушер-гинеколог решил да става автомонтьор.
Преминал 6-месечно обучение... Съответно и изпит.
Изпитната комисия:
- Какво ще го правим тоя?
- Как какво, бе, та той си е за „Гинес”! Човекът през ауспуха на колата основен ремонт на двигателя направи!