Нова драма в семейството на Тризначките! Благоевград погна майката на Вяра, Надежда и Любов

Само в ПИК
Нова драма в семейството на Тризначките! Благоевград погна майката на Вяра, Надежда и Любов
Автор: ПИК
Дата
Дата
12890
Коментари
3
Нова драма в семейството на Тризначките! Благоевград погна майката на Вяра, Надежда и Любов

Община Благоевград съди семейството на Тризначките заради неплатени наеми за двете ведомствени жилища. Искът е заведен срещу Любка Станчева, майката на Вяра, Надежда и Любов, с която е сключен договорът за наем на апартаментите в блок 69 в кв. „Еленово“, съобщава Струма.бг.

Общината претендира за сумата от 2707 лв., която майката на Тризначките не е платила за 3 години в периода от 1 ноември 2013 г. до 31 октомври 2016 г.  Към главницата обаче е начислена и лихва за забава, с което общото задължение нараснало на 3089 лв.

След като борчовете се натрупали и вероятността да бъдат погасени клоняла към нула, се стигнало и до дело в Районен съд – Благоевград. Любка Станчева е изпратила писмен отговор на исковата молба, в която оспорва задължението. На гражданския процес тя изобщо не е ходила, тъй като била ангажирала адвокатка, която обаче също не се явила на делото. В залата се появила една от Тризначките, но след като се развикала, била изгонена от шефката на съда Вера Коева, която гледа спорния казус.

Делото е приключило  вчера.  Съдебното  решение предстои да излезе в едномесечния срок. След като общината ги погна за неплатените наеми, Тризначките, които бяха горещи симпатизантки на ГЕРБ, заявиха, че се отказват от партията на Бойко Борисов. Тяхната теза е, че двете жилища са дадени пожизнено от бившия държавен ръководител Тодор Живков на майка им, за да отгледа 5-те си деца – 4 дъщери и един син.

Още по темата
ОТМЪЩЕНИЕТО НА ТРИЗНАЧКИТЕ: Дадоха на дисциплинарен съд 21-ия си адвокат, той им отвърна с невероятни каламбури
Часовник
19:37
Благоевградският адвокат Марио Биков бе изправен пред дисциплинарен съд след жалба на тризначките. Той ги защитаваше служебно по делото за клевета, което заведе срещу тях продуцентът на „Биг...
Напиши коментар »
(3)
2
А защо не са ги изгонили от апартамента , след като 3 год. не плащат наем?
3
ТРАГЕДИЯТА Е, ЧЕ МАЙКАТА НА ТЕЗИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ, С ХИПЕР САМОЧУВСТВИЕ ГИ Е РОДИЛА И ВЪЗПИТАЛА ТАКА, СЪЩО ТРАГЕДИЯ Е, ЧЕ НА ДЪРЖАВАТА НЕ И ПУКА ИЗОБЩО ЗА ПОДРАСТВАЩИТЕ НА САМОТЕК ДЕЦА, ОТ КОИТО ИЗРАСТВАТ ПОДОБНИ УНИКУМИ.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

- Чуйте, Петров! - недоволно казва началник-отдела. 
- Вие, вече трети път искате отпуск за погребението на тъща си. Не е ли вече много?!!
- Г-не, откровено казано, и аз започвам да мисля, че тъща ми, меко казано, симулира...