НОВА ОПАСНОСТ! Тежка синтетична дрога превръща хората в зомбита (ВИДЕО 18+)

ВИДЕО

НОВА ОПАСНОСТ! Тежка синтетична дрога превръща хората в зомбита (ВИДЕО 18+)

76352
на 06.07.2017
НОВА ОПАСНОСТ! Тежка синтетична дрога превръща хората в зомбита (ВИДЕО 18+)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Гол мъж тича по улиците на Флорида. Друг се опитва да разбие вратата на полицейски участък. Трети прескача ограда и се нанизва на остър шип. Всички те са под въздействието на най-новата дрога – флака.

Непознатия досега наркотик подлуди Америка. Дрогата е китайска, много евтина, но изключително опасна. Отчасти е стимулант, отчасти халюцинатор. Таргет за тази дрога са младите хора. Поръчват си я от интернет. Само във Флорида вече има 30 смъртни случая след употребата ѝ.

Флака е дизайнерска дрога, изключително евтина, но и изключително опасна – не само за тези, които я взимат, но и за всеки, който се изпречи на пътя им. Наричат я синтетичната дрога на новото поколение. Произвежда се в незаконни лаборатории в Китай.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Чикаго се оказва гара-разпределителна за новия наркотик. Тук пристигат най-много директни полети от Китай. Ралф Пикърели е шеф на Агенция "Митници и защита на границата" в Чикаго. Тук е една от 12-те бази в цялата страна, в които се проверяват пратките от чужбина. Сред агентите в Чикаго има и българи. Всички те - тренирани да разкриват замаскирани нелегални наркотици и други стоки.

Флака най-често е маскирана като филтър за басейн. В тях властите откриват пакети с твърди кристали с много специфичен мирис. Залавянето е трудно.

От Федералната агенция за борба с наркотиците се надяват, че модата й ще премине бързо. Но за няколко долара на доза, флака е все по-предпочитана от младите хора - евтина и с бърз ефект. Продава се между 3 и 5 долара на улицата. 

Наркотикът действа подобно на кокаина и хероина, но е много по-силен от тях. Кара хората да вършат странни неща и развиват мания за преследване.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК