Нова тревожна статистика: Всяко четвърто дете има очен проблем

Здраве

Нова тревожна статистика: Всяко четвърто дете има очен проблем

3631
на 30.08.2015
Нова тревожна статистика: Всяко четвърто дете има очен проблем
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Всяко четвърто дете в предучилищна и училищна възраст има някакъв очен проблем, показват данни на офтолмолозите. Открит навреме той може лесно да бъде преодолян. В навечерието на новата учебна година е най-подходящото време за преглед при очен лекар, съветва News 7. 

Често главоболие, присвиване на очите, премигване, седене твърде близо до екрана на телевизора или компютъра могат да подскажат на родителите за проблем, а открит навреме, той е решим.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 131
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК