Новият ВСС встъпва в длъжност на 3 октомври

Само в ПИК
Новият ВСС встъпва в длъжност на 3 октомври
Автор: ПИК
Дата
Дата
1827
Коментари
0
Новият ВСС встъпва в длъжност на 3 октомври

Церемонията по встъпване в длъжност на новоизбраните членове на ВСС ще се състои на 3 октомври от 10.00 часа в зала "Тържествена" на Върховния касационен съд. Това обяви правосъдният министър Цецка Цачева пред медиите след последния насрочен пленум на съвета за изтичащия му мандат.

Цачева допълни, че още след официалната церемония ще се проведе заседание на новия ВСС, при което ще се избере представляващ на съвета и ще се решат някои организационни въпроси. На 5 октомври ще се проведе и първият изцяло работен пленум на новите кадровици.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

Между приятелки: - Какво е станало? Защо се раздели с мъжа ти? - Оказа се, че е алкохолик. - Как разбра? - Един път се прибра вкъщи трезвен!