ГАЛЕРИЯ ШОУ

НОВ БИЗНЕС! Ваня Червенкова пуска уникално хапче за отслабване

Само в ПИК
НОВ БИЗНЕС! Ваня Червенкова пуска уникално хапче за отслабване

Бизнес дамата се кълне, че добавката й ще бъде изключителна

Автор: ПИК
Дата
Дата
24084
Коментари
5
НОВ БИЗНЕС! Ваня Червенкова пуска уникално хапче за отслабване

Ваня Червенкова, която успя да победи смъртта и след 6 куршума оцеля, намери начин да се пребори с наднорменото тегло. След като преди време жените луднаха по нейната диета с картофи, сега тя пуска уникално хапче за отслабване. 

"След като диетата ми придоби изключително широка популярност, реших, че може да бъде подкрепена с една много добра хранителна добавка. Взехме решение - аз и хората около мен, които прегърнаха идеята, през септември да я пуснем на пазара. Тя ще е с най-съвременните формули на натурална основа. Ще подпомага онези, които не могат да спортуват или пък са на диети. С нейна помощ ефектът ще е много по-бърз", коментира Червенкова през седмичен вестник.

Червенкова се кълне, че добавката й ще бъде изключителна и произведена във фармацевтичен завод у нас. 

Напиши коментар »
(5)
1
"Вие не можете да отслабнете, ако вашата щитовидна жлеза е недостатъчно активна - и точка!" Т.е., всички биохимични процеси в клетката протичат бавно при понижена дейност на щитовидната жлеза заради дефицита на йод в храната и водата.
2
ТАЯ СВИ.НЯ ДЕБ.ЕЛА ЛЪЖЕ КАТО ШЕФА НА КАФЯВО - ЖЪЛТЕНИКАВИЯ С.АЙТ П/И/К, ОЩЕ ПО ГОЛЯМАТА ГАДНА СВИ.НЯ Н/Е/Д/Я/Л/К/О Н/Е/Д/Я/Л/К/ОВ - КРАДЕЦА И ЛЪЖЕЦА , И.З.РОДА , Т.ЛЪСТИЯ Г.Ъ3 - П/Ъ/Р/Д/Я/Л/К/О П/Ъ/Р/Д/ЯЛ/К/ОВ - АГЕНТА НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И 4ЕРВЕНИТЕ КОМУНИСТИ НА4ЕЛО С Б/О/К/О Т/И/К/В/А/Т/А !!!!
3
Nice and thin like a pin...!!!
4
njma takav bokluk i lajkinja kato taja grozna i debela BIZNES DAMA .......parvo dieti s kartofi a sega hap4eto na veka....pitajte dr Georgiev kolko pati e j izmukval i rjazal no GLIGANA SI E GLIGAN GROZEN I DEBEL
5
wh0cd484278 wellbutrin xl 300 mg paroxetine finasteride buy cafergot wellbutrin toradol pain shot more hints buy vasodilan
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Бони
Бони
фолкпевица
Георги Гергов
Георги Гергов
бизнесмен, политик от БСП
Става на: 61 години
проф. Божидар Манов
проф. Божидар Манов
кинокритик
Става на: 70 години
Христо Тотев
Христо Тотев
кинооператор
Става на: 78 години

Акушер-гинеколог решил да става автомонтьор.
Преминал 6-месечно обучение... Съответно и изпит.
Изпитната комисия:
- Какво ще го правим тоя?
- Как какво, бе, та той си е за „Гинес”! Човекът през ауспуха на колата основен ремонт на двигателя направи!