НОВ БИЗНЕС! Ваня Червенкова пуска уникално хапче за отслабване

ГАЛЕРИЯ ШОУ

НОВ БИЗНЕС! Ваня Червенкова пуска уникално хапче за отслабване

47747
на 28.08.2016
НОВ БИЗНЕС! Ваня Червенкова пуска уникално хапче за отслабване
Автор:   ПИК

Бизнес дамата се кълне, че добавката й ще бъде изключителна

Последвайте ни в Google News Showcase

Ваня Червенкова, която успя да победи смъртта и след 6 куршума оцеля, намери начин да се пребори с наднорменото тегло. След като преди време жените луднаха по нейната диета с картофи, сега тя пуска уникално хапче за отслабване. 

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

"След като диетата ми придоби изключително широка популярност, реших, че може да бъде подкрепена с една много добра хранителна добавка. Взехме решение - аз и хората около мен, които прегърнаха идеята, през септември да я пуснем на пазара. Тя ще е с най-съвременните формули на натурална основа. Ще подпомага онези, които не могат да спортуват или пък са на диети. С нейна помощ ефектът ще е много по-бърз", коментира Червенкова през седмичен вестник.

Червенкова се кълне, че добавката й ще бъде изключителна и произведена във фармацевтичен завод у нас. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 147
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК