Нов звучен шамар и 0:18 за юношите на Лудогорец в Шампионската лига

Световен футбол

Нов звучен шамар и 0:18 за юношите на Лудогорец в Шампионската лига

7900
на 04.11.2014
Нов звучен шамар и 0:18 за юношите на Лудогорец в Шампионската лига
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Юношите на Лудогорец отново подобриха антирекода си и този път загубиха с 0:6 от Базел в мач от 4-ия кръг на Шампионската лига до 19 г. Албан Айети (51'), Вебер (54'), Манзамби (57', 90+3), Хунцикер (74') и Итен (76') отбелязаха головете. В предишната среща на стадион "Георги Аспарухов" разградчани загубиха с 0:5. Българският представител се представя много слабо до момента и вече има четири загуби с голова разлика 0:18. В групата са още формациите до 19 години на Реал Мадрид и Ливърпул.

препоръчано

На Лудогорец предстои домакинство срещу английския отбор и гостуване в Испания. Срещата започна с натиск на домакините и в 16-ата минута Хунцикер стреля към вратата на Емил Господинов, но не успя да се разпише. Минута по-късно разградчани отговориха с удар на Томас Цвятков с левия крак, но топката облиза гредата и излезе в аут. В 22-ата минута Вебер също имаше възможност да изведе Базел напред, но също не бе точен.

Шест минути по-късно българският тим създаде втора добра ситуация пред вратата на съперника, но този път Димитров пропусна. В 34-ата минута пропуск за швейцарците направи и Албиан Айети. Четири минути преди края на първата част домакините създадоха най-доброто положение до момента, което обаче не бе реализирано от Хунцикер. В последните секунди на полувремето Кани също не успя да се разпише.

Още в началото на второто полувреме футболистите на Лудогорец организираха хубава атака и пред Цвятков се откри възможност да стреля, но не успя да намери очертанията на вратата. Малко след това швейцарците успяха да поведат в резултата.

В 51-ата минута Кани намери много добре Айети, който се озова сам срещу вратаря и пусна елегантно покрай него. В следващите няколко минути пред българската врата се разрази истинска буря и домакините отбелязаха нови два гола. В 54-ата минута Вебер стреля от сериозна дистанция, кълбото рикошира в бранител и се оплете в мрежата. 180 секунди по-късно Манзамби също се разписа във вратата на Лудогорец за 3:0. В 64-ата минута българските футболисти бяха близо до почетно попадение, но Георгиев не успя да разпечата швейцарската врата.

Десет минути по-късно Кани отново даде добър пас, този път към Хунцикер, и нападателят вкара четвъртото попадение в двубоя. В 76-ата Итен се възползва от слабата игра в защитата на Лудогорец през втората част и отбеляза пети гол. В последните минути футболистите на Базел можеха да вкарат още голове, но Господинов спаси две положения. /sportal.bg

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден на май - възможни непредвидени разходи за Скорпионите, новина ще изнерви Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден на май - възможни непредвидени разходи за Скорпионите, новина ще изнерви Стрелците
ПИК TV x
Любен Дилов пред ПИК TV: Уж реномираната кантора на Лена е произвела дърводелско изделие за Корал?! Все едно да обереш къща и да си изпуснеш личната карта вътре (ВИДЕО) Любен Дилов пред ПИК TV: Уж реномираната кантора на Лена е произвела дърводелско изделие за Корал?! Все едно да обереш къща и да си изпуснеш личната карта вътре (ВИДЕО)
ново
Днес: 22
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК