Нов скандал разтресе Софийския университет! Преподавател: Деканът на правния факултет прати две мутри да потрошат колата ми!

ЧАС ПИК

Нов скандал разтресе Софийския университет! Преподавател: Деканът на правния факултет прати две мутри да потрошат колата ми!

73166
на 20.01.2016
Нов скандал разтресе Софийския университет! Преподавател: Деканът на правния факултет прати две мутри да потрошат колата ми!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Пореден скандал разтърси Юридическия факултет на Софийския университет “Св. Климент Охридски” непосредствено след празничните дни. Този път основно действащо лице е Деканът проф. д-р Сашо Пенов, изпратил две мутри, които трябвало да потрошат колата на гл. ас. д-р Чавдар Стоянов. Вместо неговата кола обаче те се натъкнали на автомобил на спецслужбите, който нямал никакви видими обозначения.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Вероятно лицата са следили гл. ас. д-р Чавдар Стоянов и са го видяли да слиза от тази кола с трима мъже около мола на бул. “Александър Стамболийски” в центъра на София. Когато започват с щанги да трошат колата, трима служители от спецслужбите, притежаващи служебно оръжие, излизат от мола и залавят извършителите. Свидетел се оказва присъствалият на мястото Бисер Ангелов. Настава голяма суматоха и едното лице успява да изчезне. Другият обаче е заловен. Оказва се, че той е студент по Право, на име Милен, задочно обучение и близък приятел на Декана проф. д-р Сашо Пенов.

свързани новини

От думите на студента след ареста му става ясно, че пряк поръчител на покушението е Деканът на Юридическия факултет Сашо Пенов, който десетки пъти се е обаждал на телефона на младежа и е провеждал телефонни разговори с него от предплатени сим карти и личния си телефон в последните дни. Направена е експертиза, която недвусмислено доказва вината на професора. Очевидци описват студента като висок, със здрава физика, приличащ по-скоро на мутра. Според показанията извършителят е получил сумата от 800 лв., за да осъществи сплашването на юриста Чавдар Стоянов, който бе набеден в скандална история през декември 2015г. и предложен за уволнение от университета, но и до този момент продължава да изпълнява своите задължения.

Скандалната постъпка буквално взривява юридическите среди в последните два дни и се разнася от уста на уста. След като не успя да компроментира с искане за уволнение чрез скалъпена история своя колега Чавдар Стоянов, сега Деканът очевидно прибягва до криминални, силови похвати и мокри поръчки, каквито Юридическият факултет не помни в своята десетилетна история. “Да се избият ли искат, какво е това нещо? В тази гилдия сякаш полудяха един срещу друг,” коментират потресени полицаи. Предстои връчването на обвинителен акт на провинилия се професор - юрист.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на ППДБ: Не реагират срещу министрите на Радев, а реагират срещу човека, който го взех от тях - Дани Митов ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на ППДБ: Не реагират срещу министрите на Радев, а реагират срещу човека, който го взех от тях - Дани Митов
ново
Днес: 40
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК