Нов скандал! Слави скара майките на Крисия и Симона

ЧАС ПИК

Нов скандал! Слави скара майките на Крисия и Симона

591782
на 07.02.2014
Нов скандал! Слави скара майките на Крисия и Симона
Автор:   ПИК

Дългия вече открито подкрепя конкурентката на детето-чудо

Последвайте ни в Google News Showcase

Война между родителите на талантливите деца от конкурса на „Шоуто на Слави” избухна снощи след предаването и е на път да реши как ще приключи конкурса. Майката на Крисия от Разград - Ангелина е бясна на тази на конкурентката й Симона Иванова от Свищов – Валерия и открито й показала, че ще се бори със зъби и нокти за победата на наследницата си. Разградчанката била ядосана, че Слави хвали конкурентката на дъщеря й и даде много повече ефирно време на Валерия да рекламира дъщеря си.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Отношението на Дългия от самото начало дразнело родителите на детето-чудо Крисия Тодорова, която смая цяла България с чара и гласа си. Учиндолецът нито за миг не опита да прикрие, че харесва най-много Симона от Свищов, въпреки че публиката е на страната на 9-годишната разградчанка. Снощи отношението му отново пролича, а подобно било и това на екипа му. Всички в „Ку-ку бенд” подкрепяли 8-годишното момиче, защото семейството й било близко до Евгени Димитров-Маестрото, издават от предаването. А освен това Симона била по-естествена и земна от Крисия, която пък е от богаташка фамилия и ни спира парадира с положението си. Именно защото е сноб, не я харесвал и г-н Андреев, както писа първо „ПИК”.

„Всички везни накланят към Симона, но публиката е щура по Крисия. Тя е силно устремена към победата и е свръхамбициозна. Такива са и родителите й, които се борят със зъби и нокти тя да спечели и за това и подеха медийна кампания да вдигат имиджа й. Майка й Ангелина е много настървена и пощурява всички от екипа, само и само Криси да е най-добре гримирана, с най-хубавата прическа, да пее първа на сцената и да получава по-добрите песни”, обясняват хора от екипа на Слави. По думите им това също била причина Дългия да недолюбва толкова момичето от Разград и да не спира да хвали Симона и с дразнел много от самочувствието на родителите на Крисия Ангелина и Марин, които се държали като типични богаташи. Снощи Дългия отново не пропусна да изтъкне качествата на конкурентката й, като единствено за нея от трите момичета заяви, че има огромен талант.

„Специално искам да поздравя майката на Симона Валерия, че е отгледала дете с такава голяма дарба, подготвена артистично и наистина изумителна. Тя е и голям сладур”, занарежда Трифонов, с което мигом ядоса майка на Крисия и след шоуто тя си изкарала нервите върху свищовлийката. Ангелина от Разград изсъскала, че нейната дъщеря е бижуто и любимката на България и колкото и Валерия да се напъва и да парадира с подкрепата на водещия и екипа му, в крайна сметка Крисия ще спечели конкурса и ще стане звезда, издават очевидци на грозната сценка.

„Беше като тигрица зад кулисите и не се притесни, че децата гледат, за да се скара с майката на Симона. Тя обаче е икономистка, възпитана жена, работеща в банка и предпочете да замълчи. Проблемът е, че скандалите влияят на момичетата и им пречат да се изявяват. Симона е много разстроена последните два пъти и не успя да си изпълни песните добре”, коментират хората на Дългия и признават, че детето от Свищов вече нямало желание да се състезава и се е предало, което в крайна сметка ще реши надпреварата в полза на всенародната любимка Крисия.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК