Нов срив в системата: Kилометрични опашки по Дунав мост

ЧАС ПИК

Нов срив в системата: Kилометрични опашки по Дунав мост

3746
на 18.12.2015
Нов срив в системата: Kилометрични опашки по Дунав мост
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Километрични опашки от ТИР-ове са се образували на Дунав мост. Шофьорите се оплакват, че чакат повече от 24 часа в кабините си, за да преминат.

препоръчано

Причината – нов срив в системата на граничните власти. Проблемите с преминаването на ГКПП-тата започна още вчера поради възникнал технически проблем. Проблемът бе отстранен и движението на камиони и автомобили тръгна.

Днес обаче възникна нов технически проблем, затрудняващ пропускателния режим на ГКПП-тата. На Дунав мост в Русе, чакащите ТИР-ове да преминат на румънска територия са десетки. Шофьорите се оплакаха, че чакат 24 часа.

„Системно е така! Винаги има опашка, винаги има забавяне на нашите власти! Всичко е така!”, негодуваше шофьор на камион. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК