Вход
София
Времето в София 8 o C

Нострадамус и Петър Дънов: Третата световна започва от Сирия. Това е Апокалипсиса!

Нострадамус и Петър Дънов: Третата световна започва от Сирия. Това е Апокалипсиса!

на 31.08.2013
3690
60
Нострадамус и Петър Дънов: Третата световна започва от Сирия. Това е Апокалипсиса!
Автор: ПИК
31.08.2013
60
3690

Двама от великите пророци на историята - Петър Дънов и Нострадамус, мрачно предсказват, че Третата световна война ще започне от Сирия.

В книгата си "Живия хляб" Дънов казва нещо изумително актуално днес:

"Остава още една война да има в далечно бъдеще. Тази война ще се прекрати, но ще дойде друга, по-голяма, в далечното бъдеще. Ако сега не се научите да носите с радост страданията, в тази война ще бъдете на фронта и никой не може да ви избави. Ако народите не поумнеят и се отвори нова велика война, ще остане само една трета от човечеството", пише Дънов.

А след това дава конкретна посока на пророчеството си, която отвежда именно към Сирия. "Поради безумието на хората, в резултат на лошите им мисли и чувства ще стане тази трета расова война, която ще продължи повече от 20 години. Ще се води главно по въздух и вода, както и с бомби. Ще пострадат Ню Йорк и Вашингтон от самолети, а по-късно Ню Йорк от ракети с атомен заряд, а Вашингтон от сачмени бомби. Ще им помогнат французите, които ще ударят с ракети стартовите площадки на арабите. Когато последните тръгнат да завладяват Швейцария, ще бъдат залети от повдигащите се води и Aрабинът 666, който сега живее в Сирия, ще загине с армията си и войната ще свърши. След нея ще настане епоха на мирно развитие на останалите живи хора," твърди Петър Дънов. Той пророкува и точен брой жертви - 50 милиона души. Според него евентуалната трета световна дори има възможен продължител - четвърти глобален сблъсък, който би отнел 550 милиона живота. "Това не го искам аз, но казвам, че човешките мисли, чувства и постъпки определят тази война. Ако и тогава не поумнеят, ще дойде по-страшна война. След нея вече няма да воюват, защото ще стане такова чудо, каквото хората никога не са очаквали. Тогава ще се прекъснат всички съобщения, железниците, телеграфите, телефоните и ще минат най-малко 100 години, за да могат да се възстановят отношенията на един народ с друг. До това време те ще бъдат съвършено изолирани", казва още учителят преди 80 години.

А ето и злокобното пророчество на Нострадамус:

"Когато над Европа има 28 звезди и държавата пред вратата й влезе, ще падне като Йерихон", гласи цитат от Нострадамус, чието значение до скоро никой не е разбирал. Днес, като се има предвид скорошното приемане на Хърватия в ЕС като 28-а членка на Съюза, цитатът придобива друго измерение. И ако въпросната 28-а звезда наистина се отнася към хърватите и ЕС, то единственото, на което може да се надяваме, е Нострадамус да греши. Понеже пророчеството продължава със следното: след въпросното събитие предстои ядрена война, природни бедствия и накрая унищожение на планетата. Д-р Михаел Ратфорд, тълкувател на Нострадамус, обаче уточнява, че самите хървати няма да предизвикат войната, а просто тя ще съвпадне с въпросната 28-а звезда.

Сподели:
Напиши коментар »
(60)
1
А бе , вие от ПИК тотално сте изтрещели
2
що бе, дънов така пише наистина. хайде сега, да не са си го измислили. изтрещели, щото се правите на много умни и много хай. а простите хорица това ги интересува.
3
ИСКАМЕ ПОВЕЧЕ ТАКИВА СТАТИИ, А НЕ ГЛУПОСТИТЕ ЗА СОРОС, ПРОТЕСТИТЕ, КОНТРАПРОТЕСТИТЕ И ПРОЧИЕ ДИВОТИИ. СВЕТЪТ ОТИВА НА КИНО, ТРЯБВА ДА СЕ МИСЛИ ГЛОБАЛНО И С КОСМИЧЕСКИ КАТЕГОРИИ. ДА ГИ ОСТАВИМ НАСТРАНА НАШТЕ ГОВЕДА...
4
Ако така е казал Учителя Дънов, спукана ни е работата.
5
Вярвам само на гледачката на Берлускони. Тя нищо подобно не предсказва. Място за паника няма.
6
Охххх малеййй, пак се почна.... Няма ли да се спрете вече с тия идиотщини ?
7
Това са пълни глупости... бъдещето никога не е фиксирано то се променя постоянно под въздействието на нашите мисли и действия... затова и много от пророчествата не се збъдват тъй като пророците виждат само една времева линия за фиксирани събития, а бъдещето никога не е фиксирано....
8
Чел съм преди доста години книгите на учителя Дънов, както и предсказанията на Нострадамус. Трябва да се съглася, че всичко сега съвпада и се сбъдва. Това е краят на Човечеството. Всеки да си стяга звмлянка, да се запаси с храна и вода за минимум 3 години и да се моли да оцелее. Жалко, че толкова късно видяхме знаменията, а можеше да се избегнат. Например България трябваше да се противопостави на приемането на Хърватия в ЕС. Братя и сестри, Господ да ни е на помощ!
9
ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПИШЕТЕ С ГЛАВНА БУКВА ЕДИН НА-ОБИКНОВЕН ШАРЛАТАНИН. УЧИТЕЛЯ? СМЯХ В ЗАЛАТА И ИЗВЪН НЕЯ! И ДРУГО, ЗАЩО ДОСЕГА ГИ НЯМАШЕ ТИЯ ПРОРОЧЕСТВА НА ДЪНОВ, А ОТ ГОДИНИ СЕ ЗНАЕ КАКВО Е КАЗАЛА ВАНГА ЗА СИРИЯ. ДАЖЕ СЕ ЗНАЯТ И ПРОРОЧЕСТВАТА НА СЛАВА СЕВРЮКОВА. ДА НАРИЧАШ УЧИТЕЛ ЕДНО ПРИЯТЕЛЧЕ НА ГЕОРГИ ДИМИТРОВ, ИЗПЛЕСНАТ СЕКТАНТ, АЙДЕ НЕМА НУЖДА. И ЗАПОМНЕТЕ - ИСТИНСКИ СА САМО ПРЕДСКАЗАНИЯТА НА НОСТРАДАМУС. И ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО, АМИ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГИ РАЗЧЕТЕ. ЧАК КОГАТО НЕЩО СЕ СЛУЧИ, ТЪЛКУВАТЕЛИ МУ КАЗВАТ "А ТОВА БЕШЕ". КОЕТО НЕ НИ Е ДАДЕНО ДА ГО ЗНАЕМ, НЯМА КАК ДА ГО НАУЧИМ. И НАСТЪПВА ЧАСЪТ НА РАЗБЕСНЕЛИ СЕ ГЛЕДАЧКИ, ЯСНОВИДЦИ, ГАДАТЕЛИ И ВСЯКАКВИ ПЕЧАЛБАРИ.......
10
Аз ли нещо или ... : "Ако народите не поумнеят и се отвори нова велика война, ще остане само една трета от човечеството", пише Дънов." "Той пророкува и точен брой жертви - 50 милиона души." Или Дънов не може да смята, или вие не знаете колко са земните жители, или паниката ви е блокирала мозъка :D :D :D
11
Аз ми се привидя, че Бойка Борисова ще бъде избрана за Президент на САЩ.
12
................през 1980 г. Ванга пророкува: "Курск ще потъне под водата и целият свят ще го оплаква." На 12 август 2000 г. потъва руската атомна подводница "Курск". Загиват всичките 118 членове на екипажа............НИКОЙ ДРУГ ПРЕДИ ТРАГЕДИЯТА НЕ Е РАЗБРАЛ КАКВО Е ИСКАЛА ДА КАЖЕ. ОКОЛО РУСКИЯ ГРАД КУРСК НЯМА ВОДА. КОЙ ДА ПРЕДПОЛОЖИ, ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ПОДВОДНИЦА?
14
Добре, но не става дума за Европа. Да, стават 28 звезди, държавата пред вратата й е Турция. И когато Турция влезе в Сирия, тя (Турция) ще падне като Йерихон, т.е. ще се срине. Това е. И ми се струва, че някой умишлено тика нещата натам. Това обяснява и приемането на България и Румъния в ЕС - така Турция се оказава пред вратата на Европа. Няко много педантично реди нещата така, че да паснат!
15
На мен ми се привидя, че Бойко Борисов ще бъде избран за президент на България. Излъгах. Въобще не ми се е привидяло, то се знае!
16
До 14: държавата пред вратата е Турция, да. Но когато Турция влезе в ЕС, ще дойдат нещастията и ЕС ще се разпадне. Всъщност ЕС по принцип ще се разпадне, все едно дали Турция ще влезе в него или не.
17
номер 7, прав си, че бъдещето може да се променя. Но има ключови събития, които определят в кое разклонение(линия) тръгва бъдещето. Такова ключово събитие е влизането на Турция в Европейския Съюз. Ако това стане, сбъдва се пророчеството на Нострадамус. Ако не стане, има друга линия на развитие, по- сложна за предсказване, защото е по- малко вероятна.
18
Tozi pozdrav ot Nostradamus, go pratete na onova nedorazumenie Obama, nositel na Nobelova nagrada za mir.
19
Ако тогава тоя "арабин 666" е живял в Сирия някой задава ли си въпроса на колко години е сега и как "предвожда" армията си???Когато неразбирате нещо не го давайте като тълкувание защото си е просто ФАНТАЗИРАНЕ....
20
"Когато над Европа има 28 звезди и държавата пред вратата й влезе, ще падне като Йерихон", гласи цитат от Нострадамус !!! НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ХЪРВАТСКА , А ЗА УКРАЙНА !!! РУСИЯ ЩЕ УДАРИ ПЪРВА !!!
21
Аз съм този от картинката.Сериозно ей сега ми се превидя , аз съм казвам ви.Само се чудя са къв ще го дървя сам ? Първото което се сещам е да отворя автоморга :D
22
Прочетете за американското климатично оръжие HAARP и всички ще млъкнете.Оказва се че Бог може да е Америка,щом направлява живота и смъртта ни...
23
Истината е в книгите на Петър Дънов!
24
Хахаха.......
25
петър дънов ванга и нострадамус познават когато им се присере как може да вярвате на такива глупости
26
vuzmo6ta na 4oveka da deistva e ograni4ena i tia se prevuzhohda bezkraino ot silata na vun6nite pri4ini
27
mamkamo mai ne e laja a istina spukana nie rabotata po dqvolite bah mamamy
28
Интересно, как Нострадамус говори за ЯДРЕНА ВОЙНА! ГЛУПОСТИ!
29
Единствените истински пророци са богоугодилите Му люде ! Сиреч , тези на които Бог им дарява за тяхната любов и вярност към Него , дар - да изцеляват , да пророкуват и пр. все дарове за верността им към Едната Свята Неразделна и Животворяща Троица ! На такива свети люде имайте доверие , останалите също са ,,надарени,, , но от врага на човешкия род - дявола !!! Лъжеучителят Дънов е точно такъв ! Нострадамус е само един ,,холивудски,, балон , от който печелят мнозина -предсказвал , предсказвал и нищо точно не казал !
30
teq predskazaniq sa palen ta6ak na nqkvi fantaziori
31
А бе според тоя Нострадамус,не трябваше ли да сме измрели вече,че и то няколко пъти??!! Вземете го разберете най-накрая какво иска да каже тоя,че им писна на хората. Тъкмо се нагласят,че всички измираме и айде размине се. Ама не така де! Относно учителят Дънов...Не го познавам човека,малко хахав ми се вижда с това обикаляне по полянките в бели одежди. Да вземат да се срещнат с Нострадамус на оня свят и да се разберат веднъж за винаги кой кога ще измира и кой къде ще влиза и излиза,па да седнат да го напишат на един лист и да го връчат на някоя гадателка "чуваща гласове от звездите и говореща с умрелите"
32
Viki gleda4kata na Berlusconi è palna 6arlatanka ako ne go znae6 osvedomice kakvo è posnala do sega
33
Единствените пророчества които са истинни са на светиите!!! Защо ли ? Ами защото чрез тях е говорил Светия Дух - третото лице на Триединния Бог !!! Ако някой твърди ,че лъжеучителя Дънов и Нострадамус са свети люде , такъв е за съжаление ! Малко ни е вярата , малко . Господи помилуй ! Амин !
34
Xa xa xa!Cамо дрън дрън.
35
nikoi ne vqrva che shte ima treta svetovna voina,no az hora vqrvam.Poglednete Amerika koqta ot krai vreme iska da ima vlast nad tceliqt petrol v arabskite strani.Kolko hora tam sa zginali vkluchitelno i detca zaradi tozi petrol.Incedentat v Amerika na 11 september ne e predezvikan ot neznam si koi terrorist à ot samite amerikantci.Ima documenti koito mogad da go dokajat tova no Amerika si malchi za tova
36
Аз вярвам само във Ванга....имаше същите статии,в които пише,че идва ядрена война и много хора ще загинат.В книгата,която прочетох и в руския филм никъде не се предсказва за такива бедствия...Хора живейте в надстоядщето...
37
Дано по-скоро да свършва тоя свят.Че като гледам последните години хората тотално затъпяха-справка и хилядите "вярващи" бълващи малоумия под тая статия.Когато учех преди 20години-90% от писалите под тая статия щяха да ги пратят в училища за т.нар. "бавноразвиващи се".Очевидно от човека като биологичен вид не става нищо.да идва там някой метеорит ли,ядрена война ли-каквото дойде.А най-добре тоталитарен управник който да прочисти.Да се въведе тотален геноцид на всичкото народ под определено IQ.
38
Emi neznam kvo da kaja osven... ASIKTIR
39
Е, сега с идващите новодомци в Европа (бежанци) е ясно всоичко, арабинът е ясен това е сириецът а 666 е числото на дявола това е САЩ та нали организациите на Сорос им раздават дипляни и напътсвия как да дойдат в Европа.Всичко се нарежда според предсказаниети и Ванга говори за война му мисюлмани и християни , ееее войната вече започна. Войниците на Сирия минХа портата вече са в Европа , влязоха каато Троянски кон
40
Край на спокойствието и сериалите! Този път няма да има пореден потоп, а ще ни изгорят. Поне да си простим и да се обичаме, колкото и странно да ви звучи.
41
Spomnete si kakvo kazva Vanga.V Balgariq shte se jivee dobre.Nashata izstradala strana shte bade rai za drugite strani.Taka che balgari spokoino.Bog e balgarin.Ocelqvali sme i pak shte oceleem.Az vqrvam v tova
42
Този коментар е обозначен като спам.
43
Този коментар е обозначен като спам.
44
Хаповете, г-н Дънов, големи и горчиви ама трябва да си ги пиете...
45
Все повече се убеждавам,че тези предсказания са творение на Злостните Иллюминати,които направляват света от стотици години.Някои неща се збъдват,защото текат по тяхната програма.Дано е вярно,че предстои да разберем невероятни разкрития относно тях,които русите подготвят и ще ги предоставят на всички...само,че с доказателства.И мисля,че те не са лоши,напротив,доказват колко по-съвършенни можем да бъдем.Но това го влсдеят само иллюминатите за сега и го използват за зло,не за добро.Това е най-голямата им тайна,която всъщност се разбулва.Да,точно така,свързана ес човешката енергив,мислене и много други неща,свирепо пазени от знанието на обикновения човек.Те ги знаят,благодарение на безбройни експерименти,човешки животи и използване на знанията на най-големите мозъци в света.Аз съм убедена,че това е така и съм оптимист,че скоро ще се разкрие.А това ще бъде тяхната гибел.Да точно така е.Трябва да сме оптимисти и да преборим страха,да го игнорираме.Енергията е нещо велико,трябва да я променим и насочим правилно.Сигурна съм,че това не са глупости.Добра енергия на всички!!!
46
Все повече се убеждавам,че тези предсказания са творение на Злостните Иллюминати,които направляват света от стотици години.Някои неща се збъдват,защото текат по тяхната програма.Дано е вярно,че предстои да разберем невероятни разкрития относно тях,които русите подготвят и ще ги предоставят на всички...само,че с доказателства.И мисля,че те не са лоши,напротив,доказват колко по-съвършенни можем да бъдем.Но това го влсдеят само иллюминатите за сега и го използват за зло,не за добро.Това е най-голямата им тайна,която всъщност се разбулва.Да,точно така,свързана ес човешката енергив,мислене и много други неща,свирепо пазени от знанието на обикновения човек.Те ги знаят,благодарение на безбройни експерименти,човешки животи и използване на знанията на най-големите мозъци в света.Аз съм убедена,че това е така и съм оптимист,че скоро ще се разкрие.А това ще бъде тяхната гибел.Да точно така е.Трябва да сме оптимисти и да преборим страха,да го игнорираме.Енергията е нещо велико,трябва да я променим и насочим правилно.Сигурна съм,че това не са глупости.Добра енергия на всички!!!
47
Сигурно Дънов е говорил за атомни и ядрени заряди... що за глупости.
48
Do you feel the pain of acid reflux? Do you feel a fire inside your chest? Are you miserable? Are you ready for the issues to stop? Continue reading to find out how. Keep reading to learn to control acid reflux for good and to end the misery for good. You may need to balance out hydrochloric acid amounts in your body if you want to reduce acid reflux and its symptoms. You can do this, for instance, by using sea salt rather than table salt. Sea salt has chloride and minerals that are good for the stomach and prevent acid. https://www.viagrasansordonnancefr.com/viagra-naturel-pour-homme-avis/
49
amoxicilline bijsluiter siroop propranolol angststörung flagyl 500 ervaringen zovirax oogzalf kopen propranolol examen ervaringen zovirax creme prijs amoxicilline kopen zonder recept
50
flagyl og kvalme doxy solo transcription proscar 1mg online dalacin c penicillin allergy proscar finasteride proscar 1mg australia dalacin klindamycin 10 mg
51
If you have sleep apnea, you need to know that you are not alone. Sleep apnea is fairly common and millions of people around the planet have it. If you have been wondering what a sleep apnea diagnosis means for your life, read on to learn what you need to know about it. If you suffer from sleep apnea, you should use a Continuous Positive Airway Pressure machine while sleeping. This will help you treat your sleep apnea and get you on the path to having a full nights sleep. This machine uses either a face or nasal mask to pump air while you sleep. If you have sleep apnea, be sure to ask your doctor every five years if you should have a follow-up sleep study. As your weight and health change, your CPAP pressure may need to be adjusted. The most accurate way to reassess your needs is to have another sleep study with CPAP so the appropriate pressure can be determined. If you have sleep apnea and cannot break the habit of sleeping on your back, try sleeping in a t-shirt with two tennis balls sewn into the back. Making this sleep shirt is a simple project to do at home, and it can help to break you of sleeping on your back. Every time you try to roll over on your back in your sleep, the tennis balls will remind you to roll back onto your side. Sleep apnea can benefit from a good diet that results in your losing weight. Normally people are quite surprised to learn that unhealthy eating is a major source of their sleep apnea. It's been proven that poor diets can contribute to the severity of sleep apnea. Check if a corrective device can help alleviate your sleep apnea symptoms. Having an overbite, an undersized jaw or a recessed chin can cause your airway to be more narrow because of how your jawbone is set. These devices help create proper alignment of your jaw while you sleep, opening up your airway more. As a result, you experience fewer sleep apnea symptoms. Avoid any type of drugs or alcohol if you are experiencing any type of sleep apnea. Drugs and alcohol will slow down your respiratory system, and that is known to be one of the causes of sleep apnea. If you are struggling with this issue, try to get some professional help to overcome these addictions. The most important aspect of dealing with sleep apnea is understanding exactly what it is. Unlike simple snoring, it is when a sleeper stop's breathing for a short period of time while he is sleeping. If your sleep partner tells you that sometimes you stop breathing, there is a good chance you have apnea. People who use alcohol, sedatives, and sleeping pills are far more likely to suffer from sleep apnea. This is because these drugs will relax the throat and cause their breathing to be impaired. Using these drugs before bedtime is more likely to cause sleep apnea than using these drugs during the day. These tips were written especially for people who suffer from apnea, whether directly or indirectly as a bed partner. While it can be quite difficult to completely remove apnea from your life, there are ways to live with it, and these were touched on in this useful sleep apnea article. viagrasansordonnancefr.com
52
Attention Required! | Cloudflare Click here!
53
301 Moved Permanently More info!
54
http://100mg-viagracanada.com/ - 100mg-viagracanada.com.ankor sertralinezoloftonline.com.ankor http://20mg-tadalafil-lowest-price.com/
55
http://100mg-viagracanada.com/ - 100mg-viagracanada.com.ankor sertralinezoloftonline.com.ankor http://20mg-tadalafil-lowest-price.com/
56
http://100mg-viagracanada.com/ - 100mg-viagracanada.com.ankor sertralinezoloftonline.com.ankor http://20mg-tadalafil-lowest-price.com/
57
http://100mg-viagracanada.com/ - 100mg-viagracanada.com.ankor sertralinezoloftonline.com.ankor http://20mg-tadalafil-lowest-price.com/
58
http://20mg-cheapesttadalafil.com/ - 20mg-cheapesttadalafil.com.ankor 20mg-cheapesttadalafil.com.ankor http://20mg-cheapesttadalafil.com/
59
http://20mg-cheapesttadalafil.com/ - 20mg-cheapesttadalafil.com.ankor 20mg-cheapesttadalafil.com.ankor http://20mg-cheapesttadalafil.com/
60
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате във войната между президента Радев и премиера Борисов?
архив

- Женен съм за стоножка. - въздъхна мъжът прескачайки новият чифт обувки на съпругата си.

няма нови новини
Днес: 131
hot
най-четени новини в момента
сега
2681
четат ПИК
сега
четат тази новина
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Емил Каменов от "Къртицата" пред "Жълтите новини": Доктори ми искаха пари, за да спасят баща ми!
x
SOS при сухи и напукани устни
x