Няма да повярвате, че тази блондинка е на 71 години (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Няма да повярвате, че тази блондинка е на 71 години (СНИМКИ)

40462
на 22.12.2017
Няма да повярвате, че тази блондинка е на 71 години (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

Колко смятате, че пише в графата „Година на раждане“ в паспорта на тази блондинка? Отговорът със сигурност ще ви изуми – 1946 г.

препоръчано

Турската певица и актриса Ажда Пекан очевидно знае каква е формулата на вечната младост и стриктно я спазва. На 71 години тя изглежда свежа, красива и елегантна и слага в малкия си джоб далеч по-млади колежки.

Ако искате да изглеждате добре, трябва да започнете да поддържате кожата си с подходяща козметика още млади, съветва турската звезда, съобщава Дарик.

Освен на подмладяващи помади, тя разчита на ежедневни тренировки и физически упражнения. Внимава какво хапва, но не се лишава от нищо, което обича.

Вижте още снимки на турската звезда, която знае формулата за вечната младост
Иначе, ако се вярва на слухове в южната ни съседка, Ажда е сред звездите рекордьори, подлагали се на пластични операции и това е една от тайните й за перфектния външен вид.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
Бойко Борисов: Мераклии за премиери винаги ще се намерят. Президентът е отговорен човек на него може да се разчита (НА ЖИВО) Бойко Борисов: Мераклии за премиери винаги ще се намерят. Президентът е отговорен човек на него може да се разчита (НА ЖИВО)
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК