Няма и теоретичен риск да има "Костинброд 2", увери Цветозар Томов

ЧАС ПИК

Няма и теоретичен риск да има "Костинброд 2", увери Цветозар Томов

6574
на 12.09.2014
Няма и теоретичен риск да има Костинброд 2, увери Цветозар Томов
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Не може да има "Костинброд 2". Редът е такъв, че няма кой да издаде нерегламентирани, неописани бюлетини.

препоръчано

Това увери в сутрешния блок на ТВ7 говорителят на ЦИК Цветозар Томов. Тази печатница, в която ще се печатат сегашните бюлетини, е по-специална, в нея се печатат цели книги. Тук и теоретичен риск няма това да се получи, подчерта той. Припомняме, вчера стана ясно, че са определени районите, където ще се проведе експерименталното машинно гласуване. Бюлетината ще бъде почти същата както на последните избори. В кочан са по 100. Отново има фабричен номер, който ще се къса. различното е това, че над преференциите има поставен надпис за улеснение на избирателите. На гърба на бюлетината има отпечатана плътна черна лента, която запазва тайната на вота.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК