НЯМА МЪРДАНЕ! Съдът остави в ареста рецивидист, продавал дрога

Само в ПИК
НЯМА МЪРДАНЕ! Съдът остави в ареста рецивидист, продавал дрога
Автор: ПИК
Дата
Дата
1571
Коментари
0
НЯМА МЪРДАНЕ! Съдът остави в ареста рецивидист, продавал дрога

Варненският апелативен съд потвърди най-тежката мярка „задържане под стража“, определена спрямо Добромир Проданов, привлечен като обвиняем по досъдебно производство на Първо РУ на МВР – Добрич, за разпространение на амфетамини. Втората съдебна инстанция намери за правилно и законосъобразно определението на Окръжния съд – Добрич, от края на септември м.г., с което 25-годишният мъж е бил първоначално задържан под стража.

Проданов е бил задържан от органите на реда на 26 септември и то в момент, когато е продавал на друго лице амфетамини. Иззетата по време на задържането дрога е била 42,3 грама амфетамини, саморъчно свита цигара марихуана и електронна везна.

Втората съдебна инстанция потвърждава и извода, че съвсем реална е опасността младият мъж да се укрие или да извърши престъпление. Основанията за това се крият в съдебното минало на обвиняемия. Добромир е осъждан вече два пъти. Веднъж с условна присъда на Районен съд – Добрич, - за държане на високорисково наркотично вещество на стойност около 12 000 лева. В изпитателния срок по това условно осъждане, той е извършил кражба, за която Окръжен съд – Добрич, му е наложил наказание „пробация“, изтърпяно през месец декември 2015 г..Две години по-късно Проданов отново е заловен с високорисково наркотично вещество при това в процес на продажба.

Още по темата
Спипаха бивш митничар с дрога за над 200 бона
Часовник
14:09
Бившият служител на „Пътни такси” на ГКПП Христо Танчев, който бе задържан с рекордно количество дрога в дома си, е освободен срещу парична гаранция от 1000 лв. Припомняме, че в къщата...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

- Деца, какъв урок имаме днес? - Математика, госпожо. - Диктувам задача: "Две млади интелигентни жени изпили една бутилка водка. Пита се в задачата за какъв хикс им е трябвало след това да пият и червено вино?"