Няма опасност от воден режим в Радилово

Региони

Няма опасност от воден режим в Радилово

5934
на 31.03.2015
Няма опасност от воден режим в Радилово
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В петък беше подписан акт 16 за целия проект за изграждане на водопровод и канализация на село Радилово, община Пещера, и пречиствателна станция, която ще обслужва и съседното село Капитан Димитриево, каза кметът на пещерското село Радилово Елена Рядкова предаде "Фокус".

препоръчано

„Някои хора от селото, включително и бившият кмет изразиха опасения, че ще бъде спряна стопанската вода, когато се пусне пречиствателната станция. Върху мен не е упражняван натиск да спирам стопанската вода и това няма как да се допусне“, коментира Рядкова. Тя каза, че в никакъв случай хората от Радилово няма да бъдат поставени пред избор дали да имат стопанска вода или да работи пречиствателната станция. Рядкова бе категорична, че няма опасност от воден режим.

свързани новини

„Откакто ползваме новия водопровод, повече от година и половина, не сме имали нито един ден, в който да нямаме вода и да сме на режим. Това, което става с пречиствателната станция, не е наша работа. Ако действително влиза по-чиста вода, както се твърди, си има регулатори, които да следят за това и да предприемат необходимите действия“, каза още кметът на село Радилово. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК