СПОРТЪТ ДНЕС

Няма шанс да вземем пак финал на Световната лига

Само в ПИК
Няма шанс да вземем пак финал на Световната лига

Волейболът вкарва богати държави в комерсиалното състезание

Дата
Дата
3304
Коментари
0
Няма шанс да вземем пак финал на Световната лига

„Прекалено много щастие искате за една година. Според мен шансът България да подаде молба за домакинство на финалите на Световната лига догодина е нулев! В историята няма такъв случай една държава да е домакин на финалите в две поредни години. Има и практика за редуване на Европа с другите континенти“, каза пред Гонг вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол Петър Кънев.

На въпрос как ще коментира „змиорката“ в Световна лига`2013 първият заместник председател на централата отговори: „Донякъде тази нова система ощетява България, защото ще имаме само 4 домакински мача. От друга страна, се оказаха верни предположенията, че ще има натиск за вкарването да други две богати държави - спонсори на Международната федерация, каквито са Япония и Кория се оказаха верни. От трета страна, това е първата проява на новия президент на FIVB Ари Грасса. Не съм убеден доколко това е добро за България, но това решение вече е прието и няма да бъде подлагано на обсъждане. Доброто за нас е, че много сериозни отбори ще гостуват в България. Много тежка група!“.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
д-р Ангел Кунчев
д-р Ангел Кунчев
епидемиолог №1
Става на: 58 години
Емил Хърсев
Емил Хърсев
финансист
Става на: 56 години
Павел Писарев
Павел Писарев
публицист, бивш генерален директор на БНТ
Става на: 83 години

- Как полицаят пие "средно кафе"?
- Нарежда три чашки една до друга и пие от средната.