СПОРТЪТ ДНЕС

Няма шанс да вземем пак финал на Световната лига

Само в ПИК
Няма шанс да вземем пак финал на Световната лига

Волейболът вкарва богати държави в комерсиалното състезание

Дата
Дата
3467
Коментари
0
Няма шанс да вземем пак финал на Световната лига

„Прекалено много щастие искате за една година. Според мен шансът България да подаде молба за домакинство на финалите на Световната лига догодина е нулев! В историята няма такъв случай една държава да е домакин на финалите в две поредни години. Има и практика за редуване на Европа с другите континенти“, каза пред Гонг вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол Петър Кънев.

На въпрос как ще коментира „змиорката“ в Световна лига`2013 първият заместник председател на централата отговори: „Донякъде тази нова система ощетява България, защото ще имаме само 4 домакински мача. От друга страна, се оказаха верни предположенията, че ще има натиск за вкарването да други две богати държави - спонсори на Международната федерация, каквито са Япония и Кория се оказаха верни. От трета страна, това е първата проява на новия президент на FIVB Ари Грасса. Не съм убеден доколко това е добро за България, но това решение вече е прието и няма да бъде подлагано на обсъждане. Доброто за нас е, че много сериозни отбори ще гостуват в България. Много тежка група!“.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

Колега вие били ли сте редовно на лекциите ми? - Разбира се. - Но аз не съм ви виждал никога! Къде сядахте? - Зад колоната, господине... - Ама че работа! Петдесет сантиметра колона, а вие сте седемнадесетия студент, който е сядал зад нея.