Обвиненият за блудство школски директор мълчи в съда: Не смятам да правя изявления

Само в ПИК
Обвиненият за блудство школски директор мълчи в съда: Не смятам да правя изявления
Автор: ПИК
Дата
Дата
2821
Коментари
0
Обвиненият за блудство школски директор мълчи в съда: Не смятам да правя изявления

Обвиненият в блудство директор на ОУ „Христо Ботев“ в Ново Паничарево - Христо Радев, влезе необичайно мълчалив в съда. „Не смятам да правя извяления“, каза единствено той, влизайки в съдебната зала в Бургас, където отново днес ще бъде гледана мярката му за неотклонение, предаде Бургасинфо. 

Припомняме, че Районна прокуратура –Бургас внесе в съда протест срещу определената мярка за неотклонение „домашен арест“ спрямо директора. Той е обвинен за това, че на 25.09.2017 г. в сградатата на училището извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление, по отношение на непълнолетно момиче, чрез използване на положение на зависимост като директор на горепосоченото училище, в което пострадалата е ученичка – престъпление по чл.150, ал.1 от НК. Според наблюдаващия прокурор най-адекватната мярка за неотклонение спрямо обвиняемия е „задържане под стража“. 

По време на предходното заседание Христо Радев заяви пред журналисти, че счита за вендета от страна на 3 ромски фамилии обвинението в блудство, което отправи към него ученичката Радостина.

 

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

Две бабички си говорят:
– Пено, Пено, туй дето си мислихме, че е оргазъм, са оказало астма, ма!