Обвиниха в хулиганство стрелеца от София

Крими

Обвиниха в хулиганство стрелеца от София

2588
на 22.06.2014
Обвиниха в хулиганство стрелеца от София
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Софийска районна прокуратура е повдигнала обвинение за хулиганство, извършено с особена дързост на бизнесмена Пламен Бонев. На 15 юни вечерта той вдигна на крак столичната полиция, като откри огън с пистолет от терасата на дома си и рани случаен минувач.

препоръчано

Бонев вече е oсвободен от ареста срещу парична гаранция от 500 лв., съобщава „Преса”.57-годишният мъж откри стрелбата от балкона на дома си на ул.”Цар Симеон” заради група шумни чужденци. При инцедента пострада 29-годишен палестински гражданин. За щастие само един от изстреляните осем куршума го е засегнал в таза.

Пострадалият беше прегледан в „Пирогов” и освободен. Пламен Бонев има транспортна фирма, която преди е обслужвала маршрутни линии. По време на инцидента стрелецът е бил пиян. 

След стрелбата униформените заградиха района, а хората уплашени напускаха жилищата си. По същото време Бонев е бил в дома си и въобще не разбрал, че полицията го търси.

Оказа се, че мъжът е гърмял със законно притежаван пистолет „Щаер”, а освен това притежавал и пушка. Съседи на Пламен твърдяха, че до този момент той не бил агресивен и преди не е стрелял. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК