Обвиниха 22-годишен от село Малчика в лъжесвидетелство за кражба

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Обвиниха 22-годишен от село Малчика в лъжесвидетелство за кражба

6423
на 09.10.2015
Обвиниха 22-годишен от село Малчика в лъжесвидетелство за кражба
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

22-годишен мъж от село  Малчика е обвинен в подаване на неверен сигнал за кражба в полицейското управление в Свищов, информират в бюлетина на великотърновската полиция.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

В хода на проведеното разследване е установено, че на 27-ми април тази година младият мъж с инициали Л. М. лично се явил в полицесйкото управление и съобщил за извършена кражба на вещи от жилище на приятелката му.

В хода на извършената проверка е установено, че заявеното от Л. М. не отговаря на истината.

След доклад на материалите в прокуратурата той е привлечен като обвиняем. Наложена му е мярка за неотклонение "подписка".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 112
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК