ТОП НОВИНАТА

Обвиняемият Иво Прокопиев организира протест пред Министерски съвет

Само в ПИК
Обвиняемият Иво Прокопиев организира протест пред Министерски съвет
Дата
Дата
7702
Коментари
2
Обвиняемият Иво Прокопиев организира протест пред Министерски съвет

Асоциацията на европейските журналисти свиквала протест срещу вицепремиера Валери Симеонов в сряда пред Министерски съвет.

Коя е тази Асоциация и какви са журналистите в нея? Всякакви, но не и европейски. Членовете на АЕЖ в огромното си мнозинство са настоящи или бивши служители на медиите на Иво Прокопиев "Дневник" и "Капитал" и обслужват неговите котерийни интереси. Това лъсва при елементарна справка в официалния сайт на организацията.

Проверка на ПИК изброи следните активисти на АЕЖ с професионална съпричастност към кръга "Капитал": Мария Черешева, Росен Босев, Спас Спасов, Екатерина Войнова, Христо Петров, Даниел Пенев, Мария Петкова, Кристина Христова, Илия Вълков.

Сред тях най-дейни са Росен Босев, чийто ресор в "Капитал" е "Анти-Цацаров", и Спас Спасов, кореспондент на "Капитал" от Варна, одиозна фигура, за чиито подвизи в задкулисието може да се говори дълго. 

Така че протестът на въпросната АЕЖ е ведомствено мероприятие на обвиняемия олигарх Иво Прокопиеви. Добре е да го знаят всички неизкушени журналисти, които евентуално биха си помислили, че някой се бори честно за свободата на словото.

 

Напиши коментар »
(2)
1
Егати глупостите, егати разследването, една кофа несвързани факти и поръчково заключение.
2
Антон Тодоров комуебеца е велик, само как направи така, че да живее от парите на крадливите комунета!! Да го духате червени мишки, и бегом да си купите книгата! Гумен Грипен Гдеф се нааква, като червената мишка Виктор Николаев от страх, само като чуят името на Антон Тодоров Комуебеца! Скоро и Прокобата, ще се нааква от него!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години
Мутра се бие по главата, скубе си косата и нарежда:– Требаше да слушам баща си, като бях млад… Ах да се е… Що не го слушах бащами… Трябваше…Вижда го негов колега и пита:– К’во, бе Тиква, к’во толкова ти казваше баща ти, като беше млад?– Е.а ли го, нали това ти разправям, че требваше да го слушам….