Бомба

Обявиха Венета Харизанова за наследничка на Джуна!

Само в ПИК
Обявиха Венета Харизанова за наследничка на Джуна!
Автор: ПИК
Дата
Дата
20202
Коментари
3
Обявиха Венета Харизанова за наследничка на Джуна!

Мисис Бългаиря 2011 Венета Харизанова може да лепи метали по кожата си. Миската се хвали, че като дете биополето й било толкова силно, че можела да запели по тялото си всякаква метална посуда като веднъж задържала дори цяла ютия.

Най-впечатлена по онова време била бабата на Харизанова, която смятала внучката си за наследница на именитата руска лечителка Джуна, съобщава „Телеграф”. Възрастната жена дори настоявала да изпратят Венета в руско училище за необикновени таланти и екстрасенси. Родителите на Венета обаче не се съгласили да изплатят дъщеря си в училище за врачки.

Сега, години по-късно, моделката се върнала отново към паранормалните си способности и дори се записала на курс по Рейки. Така красавицата се надявала да може да помага на близки и роднини в нужда.

Още по темата
Ново 20! И Венета Харизанова стана дизайнерка
Часовник
03:10
Модата известни българки да се пробват като дизайнерки не подмина и Венета Харизанова. След Мика Стоичкова, Диляна Попова, Весела Тотева и Галена, миската също се хвана за иглата. Манекенката обаче...
Напиши коментар »
(3)
1
Тъкмо си бехме починали от разни убавици и айде пак, море! Бе нема ли почивка от тия телевизионерки бре?
2
Та кой я обяви за Джуна? Баба и! Простащина!!!!!!!!!!!
3
Този коментар е обозначен като спам.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

- Деца, - пита учителката - кой ще каже какви пари имат американците? Петърчо? - Долари, госпожо. - Правилно! А французите какви пари имат, Марийке? - Франкове, госпожо. - Точно така! А ние какви пари имаме, Иванчо? - Ние нямаме пари, госпожо!