Овладяха пожара на бул. „Александър Стамболийски”

ЧАС ПИК

Овладяха пожара на бул. „Александър Стамболийски”

5481
на 08.12.2015
Овладяха пожара на бул. „Александър Стамболийски”
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Пожарът в мазето на жилищния блок на бул. „Александър Стамболийски” в столицата е овладян, това казаха от пресцентъра на МВР, съобщава "Фокус". 
Припомняме, че малко след 15.00 часа е бил подаден сигнал за възникнал пожар, като от СДВР уточниха, че не се е налагала евакуация на живеещите в сградата и няма данни за жертви и пострадали. 

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юни - Телците да очакват материални придобивки, заядливи колеги пречат на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юни - Телците да очакват материални придобивки, заядливи колеги пречат на Стрелците
ПИК TV x
БОМБА В ПИК! Радостин Василев: Кирил Петков говореше по телефона с Алексей Петров пред всички в ПП! Орлин Алексиев имаше 6-7 свои депутати при Слави. Борисов и Пеевски може да се избият като мутри. Пеевски държи президента (ВИДЕО) БОМБА В ПИК! Радостин Василев: Кирил Петков говореше по телефона с Алексей Петров пред всички в ПП! Орлин Алексиев имаше 6-7 свои депутати при Слави. Борисов и Пеевски може да се избият като мутри. Пеевски държи президента (ВИДЕО)
ново
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК