Коментари

Оги и Любо, признайте си, че щяха да ви арестуват, ако не бяхте продали „Труд” и „24 часа”!

Само в ПИК
Оги и Любо, признайте си, че щяха да ви арестуват, ако не бяхте продали „Труд” и „24 часа”!

Криминалната сделка стана с прокурорския рекет на Кокинов и Роман Василев по нареждане на Борисов и Цветанов. И в съучастие с Борис Велчев

Дата
Дата
36327
Коментари
12
Оги и Любо, признайте си, че щяха да ви арестуват, ако не бяхте продали „Труд” и „24 часа”!

 Любомир Павлов и Огнян Донев, моите бивши партньори в „България днес”, трябва да спрат да се спотайват. Вече едногодишното им мълчание за криминалната сделка около „Труд” и „24 часа” е подлост спрямо обществото, гилдията и спрямо самите тях и семействата им.

 Време е да признаят, че бяха принудени с безобразен прокурорски рекет да продадат пресгрупата на неясна бизнес формация около Венелина Гочева, Петя Славова, един винпром, едни оманци и едни наперени адвокати – лимонки, зад които прозираше сянката на Цветан Цветанов.

 Време е Павлов да признае, че в прав текст му бе казано: „Ако не продадеш, ще бъдеш арестуван!” По този начин ГЕРБ ограбваше бизнеси, присвояваше съдби. Схема, която разкриха и бившите депутати от управляващата партия Емил Димитров и Иван Петров.

 Преки екзекутори на някогашната славна ВАЦ-ова медийна група бяха обвинителите от Градска прокуратура Николай Кокинов и Роман Василев. Те притиснаха Донев и Павлов до стената след поръчково обвинение в пране на пари. Същите те удобно оттеглиха обвинението преди няколко месеца, за да паднат запорите върху акциите им. Така Гочева и кукловодите й станаха официални собственици.

 Разбира се, мафиотският сценарий не би сработил, ако не беше дежурното мълчаливо съпричастие на бутафорния ексглавен прокурор Борис Велчев. Човекът, който редовно ходеше „за гъби”, докато полицейската машина на ГЕРБ арестуваше, опозоряваше, набеждаваше… Човекът, който наричаше Борисов с гальовното „Бойче” и бе награден за послушанието си с пост в конституционния съд. Кокинов, Велчев, Василев…това са прокурорите на позора, пипалата на истинския съдебен октопод, маскирани като ловци на Октоподи.

 Историята няма да им прости, но няма да прости и на Павлов и Донев, ако не свидетелстват чистосърдечно за рекета, чиито жертви станаха покрай лекомисления си жест да се титуловат за „медийни императори”. Нека да обяснят защо, след като имаха предварителен договор за продажба на пресгрупата с Петьо Блъсков, развалиха сделката. Не беше ли след обаждане от кабинета на Борисов?

 Нека да обяснят защо, след като имахме твърда договорка да ми продадат изцяло „България днес”, се изсулиха по терлици – въпреки примамливите финансови параметри, въпреки бизнес логиката, въпреки етиката…

 Защо ми откраднахте вестника, бе, г-н Донев? Нали сте велик магнат, бос, почтен бизнесмен, шеф на КРИБ, лицето на „белия капитал”? Признайте си, че лично Борисов ви нареди да ме няма в „България днес” заради разкритията на Сесил Каратанчева за мръсните есемеси от експремиера.

 И заради разгромяващите анти – ГЕРБ коментари на Евгений Дайнов. Признайте си го обаче на глас, публично, а не по скайпа пред Светлана! Признайте си и на кого продадохте, а по-скоро предадохте „България днес”, вестник, който днес е деградирал до листовка на НАП. И „Труд”, и „Часовете”…

 Да, отървахте пандиза, но опетнихте завинаги името си. Ето ви сега скромен шанс да поправите злото – кажете си, за да ви олекне!

 А иначе поуката от цялата тази мерзка история е, че медиите не бива да попадат в ръцете на зависими хора. Персони с психически отклонения и тъмно минало, пишман-олигарси с кух капитал и съмнителна биография, търговци на влияние с мания за величие и кожно-венерически прякори.

Напиши коментар »
(12)
1
Е да де, то ясно, че щяха да ги арестуват, само гаргите край София не го знаят. Отделен въпрос е ,че е време прокуратурата да се поинтересува от тази сделка.
2
ОТ БГ МЕДИИТЕ ВОНИ. ПЪПКАТА БЕ ЕДНО ОТ УРОДЛИВИТЕ ЛИЦА НА ТЕЗИ МЕДИИ. НОВИЯТ КОМИСАР ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ НЕ МУ ОТСТЪПВА. ОТВРАТ!
3
Цацаров да стигне докрай и да разрови престъпленията на предшественика си Борко Велчев - нумизмата. Той бе една от главните патерици на режима на Борисов.
4
А АЗ, ПЪК НЕ СПИРАХ ДА СИ КУПУВАМ БЪЛГАРИЯ ДНЕС И СЕ ЧУДЕХ КАКВА Е ТАЗИ ПРОМЯНА В СТИЛА НА ПИСАНЕ И ЗАЩО ИЗЧЕЗНАХА ЖУРНАЛИСТИ КАТО КРАЧУНОВ, М. НИКОЛОВ, МИХАЙЛОВА, А ТО КАКВА БИЛА РАБОТАТА - СМЯНА НА СОБСТВЕНОСТТА.
5
Защо гилдията мълчи за откровено корупционния начин, по който Гочева прибра Труд и 24 часа? Това, колега, не е ли и ваш проблем? Или Пеевски ви държи химикалките, докато пишете? Кой е новият собственик на ВАЦ - Пеевски ли е все пак?
6
ИСКАМЕ ПРИСЪДИ И ЗА ОНЕЗИ, КОИТО ПРОПАСТИХА БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ И ГИ ПРЕДАДОХА В РЪЦЕТЕ НА ТУРСКАТА ПАРТИЯ ДПС И ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ.
7
В България днес по едно време имаше някакви интересни снимки и коментари за четене. В последно време си е жълтъкав парцал, не че го чета, ама имам близки които си го взимат.
8
Уродливото лице на бг медиите - Пъпката и Делян Пеевски
9
Този коментар е обозначен като спам.
10
Труд, Часомете и БГ Днес са тотални парцали, боклуци, кой ги чете вече, Гочева окончателно ги погреба...
11
Дано прокуратурата да заработи, за да отстрани всякакви видове рекет, че то живт не остана от рекетиране!
12
Защо остана незабелязано и некомунтирано едно от първите действия на Борисов като премиер. Изживяващ се като началник на държавата, той посети тогава главния прокурор Борис Велчев и му даде шестмесечен срок. За какво и като какъв. Това е въпросът. С какво го заплаши, всъщоност, е истинският въпрос!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Мъж отива на работа с насинено око. Колегите го попитали, какво се е случило. 
- Трябваше да се бия за приятелката си. - казал той. 
- Браво, един истински мъж! И срещу колко хулигана се изправи? 
- Двама - съпругът и тъщата!