ОГНЕНА ВЕНДЕТА! Подпалиха дизайнерка в центъра на София (СНИМКА)

ФОТОГАЛЕРИЯ

ОГНЕНА ВЕНДЕТА! Подпалиха дизайнерка в центъра на София (СНИМКА)

41351
на 19.05.2017
ОГНЕНА ВЕНДЕТА! Подпалиха дизайнерка в центъра на София (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз стана жертва на палеж. По-рано днес тя сподели в профилите си в социалните мрежи снимки и видеа от случая, придружени от притеснен статус.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

"Палеж  в магазина ми в София. Никога от нищо не се плаша и малко неща могат да ме изненадат изобщо. В момента просто не разбирам. Всички, които работят по случая, казват, че е на личен мотив. Странно. Аз ... не знам, в главата ми е само как да започнем да работим веднага отново. Момичета, надявам се да не загубим повече от 2 часа работно време и към 12-1 часа магазинът отново да работи нормално", написа Каканашева.  

Тя няма предположения кой може да е извършителят и няма голям директен конфликт с никого. 

Това не са първите опити за посегателство именно към този магазин на дизайнерката. Миналата година 2 пъти витрините на запления магазин бяха чупени, но тя не пожела да го напусне или да спре работата си. Изглежда е истински трън в очите на някого, пише "Хотарена".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК