О.з. генерал Джон Кели става министър на националната сигурност на САЩ

Само в ПИК
О.з. генерал Джон Кели става министър на националната сигурност на САЩ
Автор: ПИК
Дата
Дата
3062
Коментари
1
О.з. генерал Джон Кели става министър на националната сигурност на САЩ

Новоизбраният американски президент Доналд Тръмп смята да постави начело на министерството на националната сигурност бившия командващ на Южното командване на американската армия генералът от резерва Джон Кели, съобщи телевизия Си Би Ес.

По информация на медията, Кели вече е приел предложението. Така той ще е третият член на администрацията на Тръмп с генералски пагони.

Преди това се говореше, че Кели е вероятен кандидат за държавен секретар и шеф на Пентагона. Министерството на националната сигурност беше създадено след атентатите на 11 септември 2001 година и една от задачите му е гарантиране на охраната по границите. Доналд Тръмп многократно е заявявал намерението си да се бори по-активно с нелегалните мигранти в страната. 

Напиши коментар »
(1)
1
Жална им майка на ватенките,щом този стане министър!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Кандидат-кмет чака в кабинета си резултатите от изборите. Съобщават му, че е избран. Той грабва телефона и бърза да зарадва майка си:
- Мамо, избраха ме!
- Браво, моето момче! Да не лъжеш?
- Мамо, не почвай и ти...