Окръжният съд в Пазарджик ще гледа дело за парични измами

Темида

Окръжният съд в Пазарджик ще гледа дело за парични измами

6541
на 18.12.2013
Окръжният съд в Пазарджик ще гледа дело за парични измами
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Окръжният съд в Пазарджик ще гледа дело срещу жена от Септември, на която е повдигнато обвинение в парични измами, съобщиха от пресцентъра на съда. Жената е обвинена в това, че в периода 18 юни – 23 юни, в Септември е използвала платежен инструмент – дебитна карта и е осъществила три броя трансакции на обща стойност 117,70 лв., без съгласието на титуляра. Началото на съдебното заседание е в 09.00 часа, съдия-докладчик е Ирина Джунева.

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите
ПИК TV x
Любен Дилов пред ПИК TV: Уж реномираната кантора на Лена е произвела дърводелско изделие за Корал?! Все едно да обереш къща и да си изпуснеш личната карта вътре (ВИДЕО) Любен Дилов пред ПИК TV: Уж реномираната кантора на Лена е произвела дърводелско изделие за Корал?! Все едно да обереш къща и да си изпуснеш личната карта вътре (ВИДЕО)
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК