Оливър Стоун: Западът поддържа историята "Руснаци в Крим", когато става въпрос за "Американци в Украйна"

ТЕМА

Оливър Стоун: Западът поддържа историята "Руснаци в Крим", когато става въпрос за "Американци в Украйна"

50608
на 31.12.2014
Оливър Стоун: Западът поддържа историята Руснаци в Крим, когато става въпрос за Американци в Украйна
Автор:   ПИК

"Интервюирах Виктор Янукович в продължение на 4 часа в Москва за англоезичен документален филм, украинска продукция. Тогава той все още беше легитимният президент на страната, което се промени на 22 февруари 2014 г.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Детайли ще съобщя по-късно във филма, но определено става ясно, че т. нар. "стрелци", които убиха 14 полицаи, раниха още 85 и причиниха смъртта на 54 цивилни протестиращи са били агитатори на трети страни. Много очевидци, включително и Янукович, и полицейски служители вярват, че тези чуждестранни елементи са били внедрени и носят отпечатъка на ЦРУ.

Спомнете си "смяната на режима" при Уго Чавес от 2002 г., когато той беше временно свален от длъжност, след като про- и анти-Чавес демонстрации бяха предизвикани от мистериозни стрелци в офис сгради. Това напомня и на сходните техники от началото на годината, когато легално избраното правителство на Николас Мадуро за малко да бъде свалено от размирици след протести за и против него.

В този случай "Клането на Майдана" беше представено в западните медии като резултат на нестабилното, брутално, проруско правителство на Янукович. Може да си спомните, че той си отиде заедно със споразумението от 21 февруари, което беше сключено с опозиционни партии и чрез посредничеството на трима външни министри от ЕС, които искаха да се отърват от него като свикат предсрочни избори. На следващия ден обаче сделката беше безсмислена, тъй като добре въоръжени неонацистки радикали принудиха Янукович да напусне страната с повтарящи се опити за неговото покушение. Но на следващия ден прозападното правителство беше установено и веднага беше признато от САЩ (точно като при преврата срещу Чавес през 2002 г.).

Мръсната история се повтаря отново и отново, но трагичните последици от този преврат са, че Западът поддържа доминиращата история за "Руснаци в Крим", когато всъщност става въпрос за "Американци в Украйна". Истината все още не се казва на Запад. Вярвам обаче, че тя накрая ще излезе наяве на Запад и се надявам, че това ще спре бъдещата лудост."

Източник: БГНЕС

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 163
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК