ОПАСНО! Месецът ви на раждане кодира болести

Само в ПИК
ОПАСНО! Месецът ви на раждане кодира болести
Автор: ПИК
Дата
Дата
17995
Коментари
5
ОПАСНО! Месецът ви на раждане кодира болести

Според данните, получени от едно проучване, проведено на 1,7 милиона души, родените през януари често боледуват от хипертония или високо кръвно налягане, докато февруари като месец на раждане носи нарушения на сърдечния ритъм...

И пролетните месеци носят сърдечни заболявания, така че тези, които са родени през март, боледуват от атеросклероза, а тези, които празнуват рожден ден през април- стенокардия.

Родените през май, юни, юли и август са най-здрави и пощадени от болести, докато родените през септември боледуват от астма.

Месец октомври носи психични заболявания, ноември - чести инфекции, а родените през декември се борят с бронхиолит от най-ранните дни.

Още по темата
ОБЕЩАНИЕ! Властите ще създадат фонд за редките болести
Часовник
00:11
В последните години за все повече редки заболявания държавата обещава безплатно лечение. Цялостното и адекватно лечение, обаче, нерядко остава само на хартия. Липсват възможности за рехабилитация,...
Напиши коментар »
(5)
1
ne e vqrno . kodirane@!@
2
ne e vqrno . kodirane@!@
3
Глупости.
4
ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА. КОЙ ГИ ИЗМИСЛЯ ТЕЗИ ВРЕЛИ НЕ КИПЕЛИ?
5
врели некипели, въпреки,че има логика , особено в по бедните държави хранителния режим на бременната в различните сезони сигурно оказва влияние на прода
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

Между приятелки: - Какво е станало? Защо се раздели с мъжа ти? - Оказа се, че е алкохолик. - Как разбра? - Един път се прибра вкъщи трезвен!