Бомба

ОПАСНО! Три астероида летят към Земята

Само в ПИК
ОПАСНО! Три астероида летят към Земята
Автор: ПИК
Дата
Дата
9543
Коментари
9
ОПАСНО! Три астероида летят към Земята

Три астероида летят към Земята, съобщава esoreiter.ru. Два от тях са потенциално опасни, тъй като ще пресекат земната орбита, коментират сътрудници от УрФУ (Уралския федерален университет).

Двата астероида са сравнително големи – диаметърът им е около 1600-1700 метра. Първият 2001 QL142 (310560) ще прелети на 14 септември на разстояние от 8,7 км от Земята със скорост 77 000 км/час. Вторият астероид 1990 UQ (5189) се очаква да прелети край земната повърхност на 26 септември със скорост от 50 000 км/час на около 9 млн. км от Земята.  Третият астероид 1989VB е с диаметър от 680 метра. Той ще прелети на 3 млн. километра от нас на 29 септември.

Напиши коментар »
(9)
1
Първия да не удари някой самолет. ,:)
2
Викайте Брус Уилис
3
Първият не е опасен. Ако се протегна повече ще го хвана.
4
Щом това е установено от Уралския федерален университет, значи не е вярно! В държавата москалия всички са постоянно пияни и радиоактивно облъчени. Особено в Урал. Тия метеорити са ги видяли в момент на алкохолна медитация.
5
Първият 2001 QL142 (310560) ще прелети на 14 септември на разстояние от 8,7 км от Земята със скорост 77 000 км/час.BUM!DUM!OHHHHHH!
6
Те военно-космическите-галактическите сили на матушка Рассия ще ги неутрализират,другарки и другари,няма място за паника
7
Газовия облак, изплют от Мега-черната дупка, който също лети към Земята за да я унищожи, ще ги унищожи тях. След като смели астероидите, облака толкова ще е отслабил силите си, че няма да се усети преминаването му през Земята.
8
А този астероид, който мине на 8,7 км от Земята, няма ли да шибне Еверест?
9
НАЙ ОПАСЕН Е ПЪРВИЯТ 8 .7 КМ ПОЧТИ 9 КМ Е РАЗСТОЯНИЕ НА КОЕТО ЛЕТЯТ ВИТЛОВИТЕ САМОЛЕТИ. НЕЩО ИМА ГРЕШКА НЕМОЖЕ НА ТАКОВА МАЛКО РАЗСТОЯНИЕ ДА ПРЕМИНЕ ПОКРАЙ ЗЕМЯТА. ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ ЗЕМНОТО ПРИТЕГЛЯНЕ ЩЕ ГО ПРИВЛЕЧЕ КОЕТО Е МНОГО ВЕРОЯТНО И ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО. ЕДИН КИЛИМЕТЪР И ПОЛОВИНА ПАВЕ АКО СЕ ЗАБИЕ В ОКЕАНА ЩЕ ВДИГНЕ ВЪЛНИ НАД 1 КМ..
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
ген.-майор Кирил Радев
ген.-майор Кирил Радев
бивш шеф на НСБОП
Става на: 64 години
Светла Петрова
Светла Петрова
журналистка и тв водеща

В автосервиз докарват силно катастрофирала кола. Шофьорът пита монтьора:

- Прощавайте, може ли да се направи нещо с тази кола?

- Естествено! Трябва да й се свали предната и задната броня и между тях да се сложи нова кола…