Бомба

ОПАСНО! Три астероида летят към Земята

Само в ПИК
ОПАСНО! Три астероида летят към Земята
Автор: ПИК
Дата
Дата
8566
Коментари
9
ОПАСНО! Три астероида летят към Земята

Три астероида летят към Земята, съобщава esoreiter.ru. Два от тях са потенциално опасни, тъй като ще пресекат земната орбита, коментират сътрудници от УрФУ (Уралския федерален университет).

Двата астероида са сравнително големи – диаметърът им е около 1600-1700 метра. Първият 2001 QL142 (310560) ще прелети на 14 септември на разстояние от 8,7 км от Земята със скорост 77 000 км/час. Вторият астероид 1990 UQ (5189) се очаква да прелети край земната повърхност на 26 септември със скорост от 50 000 км/час на около 9 млн. км от Земята.  Третият астероид 1989VB е с диаметър от 680 метра. Той ще прелети на 3 млн. километра от нас на 29 септември.

Напиши коментар »
(9)
1
Първия да не удари някой самолет. ,:)
2
Викайте Брус Уилис
3
Първият не е опасен. Ако се протегна повече ще го хвана.
4
Щом това е установено от Уралския федерален университет, значи не е вярно! В държавата москалия всички са постоянно пияни и радиоактивно облъчени. Особено в Урал. Тия метеорити са ги видяли в момент на алкохолна медитация.
5
Първият 2001 QL142 (310560) ще прелети на 14 септември на разстояние от 8,7 км от Земята със скорост 77 000 км/час.BUM!DUM!OHHHHHH!
6
Те военно-космическите-галактическите сили на матушка Рассия ще ги неутрализират,другарки и другари,няма място за паника
7
Газовия облак, изплют от Мега-черната дупка, който също лети към Земята за да я унищожи, ще ги унищожи тях. След като смели астероидите, облака толкова ще е отслабил силите си, че няма да се усети преминаването му през Земята.
8
А този астероид, който мине на 8,7 км от Земята, няма ли да шибне Еверест?
9
НАЙ ОПАСЕН Е ПЪРВИЯТ 8 .7 КМ ПОЧТИ 9 КМ Е РАЗСТОЯНИЕ НА КОЕТО ЛЕТЯТ ВИТЛОВИТЕ САМОЛЕТИ. НЕЩО ИМА ГРЕШКА НЕМОЖЕ НА ТАКОВА МАЛКО РАЗСТОЯНИЕ ДА ПРЕМИНЕ ПОКРАЙ ЗЕМЯТА. ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ ЗЕМНОТО ПРИТЕГЛЯНЕ ЩЕ ГО ПРИВЛЕЧЕ КОЕТО Е МНОГО ВЕРОЯТНО И ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО. ЕДИН КИЛИМЕТЪР И ПОЛОВИНА ПАВЕ АКО СЕ ЗАБИЕ В ОКЕАНА ЩЕ ВДИГНЕ ВЪЛНИ НАД 1 КМ..
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Част от делата, които сте започнали, са подложени на сериозни изпитания през следващите седем дни. Обстоятелствата в петък ви принуждават да се оттеглите или временно да спрете развитието на някои детайли. Не го приемайте трагично, нищо лошо няма да ви се случи. Може да ви върви в хазартните игри в неделя. Затова пък в личния живот има проблем, който упорито не можете да решите. Може би трябва да приложите съвсем различен подход и тогава да погледнете на ситуацията от друг ъгъл. Неразбирателствата с половинката ви се проточват твърде дълго. Възможни са раздели.
ВИП рожденици
Димитър Костов
Димитър Костов
бивш финансов министър
Става на: 60 години

Късно вечерта. На вратата се звъни.

- Кой е?

- Отворете, полиция!

- Няма никой вкъщи!

- А кой говори?

- Причуло ви се е.

- А защо прозорците светят?

- Ей сега ще изгася.