Орешарски: Бюджетът за подслушване е 100 млн. лв., не ме учудват скандалите

ЧАС ПИК

Орешарски: Бюджетът за подслушване е 100 млн. лв., не ме учудват скандалите

10595
на 29.03.2013
Орешарски: Бюджетът за подслушване е 100 млн. лв., не ме учудват скандалите
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Бюджетът за подслушване е 100 млн. лв. - в пъти повече от предишни години. Затова не е учудващо да излизат наяве подобни скандали." Това каза в студиото на предаването "Панорама" по БНТ бившият министър на финансите Пламен Орешарски, който ще води листата на БСП във Варна на предсрочните парламентарни избори.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

"За по-скромен случай през 70-те години на миналия век си отиде един американски президент – Ричард Никсън и аферата Уотъргейт. У нас обаче като че ли не се обръща достатъчно внимание", добави той по повод изнесения от Сергей Станишев сигнал за незаконно подслушване на политици, бизнесмени и магистрати по нареждане на Цветан Цветанов.

Попитан как бивш член на СДС ще води листа на БСП, Орешарски каза: "Никога не съм правил чак такова разграничение между цветовете, каквото все още се прави в обществото. Работя по рационални принципи и правила. Интересува ме какво мислят хората. Не съм чул във Варна да има недоволство за това, че ще водя листа". "Притеснявам се от някои ефекти от ревизията на плоския данък и не съм много сигурен, че изобщо трябва да се прави такава ревизия. Убеден съм, че в приходната част на бюджета има резерви, които могат да бъдат разкрити", посочи бившият финансов министър.

"Всеки трябва да се занимава с това, което му е работа. Властта не трябва да се меси на бизнеса. МВР също по никакъв начин не трябва да се меси на бизнеса. Заради такива способи някои бизнесмени избягаха зад граница. Това води до загуба на работни места. По време на управлението на ГЕРБ над 250 000 фирми преустановиха дейността си. Ние сме подготвили пакет от мерки, чрез които икономиката да стане работеща и да бъдат разкрити най-малко 250 000 нови работни места", каза още Пламен Орешарски.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 112
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК